Annonce
Ugeavisen Grindsted

Netto-åbning: Morgenjazz, kaffe og brød ved åbning af ny Netto-butik

Der var jazz-musik fra morgenstunden, da Netto åbnede den nye butik ved siden af Kvickly. Foto: Martin Ravn
Torsdag morgen åbnede Nettos nye butik ved siden af Kvickly i Vestergade. Det skete med jazzmusik, kaffe og brød til de morgenfriske.
Annonce

Grindsted: Morgensolen strålede nærmest om kap med den gule farve i butikskæden Nettos logo ved åbningen af Nettos nye butik i Vestergade i Grindsted.

Det skete torsdag morgen klokken 8.00 i lokalerne ved siden af Kvickly, hvor Fakta tidligere lå. Allerede klokken 7.30 var der jazzmusik, kaffe og brød til de morgenfriske, og dem var der en del af i det flotte vejr.

Erik Andersen og Bruno Jensen var blandt de morgenfriske.

- Vi er her i dag fordi vi er interesseret i, hvad der sker i vores by. Det er ikke der, vi handler mest, men vi gør det en gang i mellem. Så er vi også spændte på at se det nye koncept, siger Erik Andersen.

- Vi er lidt nysgerrige, for det er jo spændende, når der åbner noget nyt, supplerer Bruno Jensen.

Også Melanie Kulpa og hendes datter, Jasmin Rodenfels, var på plads foran Netto torsdag morgen. Det var der en lidt speciel grund til.

- Jeg har tidligere arbejdet i Netto i Grindsted, og jeg vil gerne ind og se butikken og hilse på gamle kollegaer, fortæller Jasmin Rodelfels.

- Jeg er bare med, men jeg handler en del i Netto, og jeg tror, jeg vil komme til at handle mere her, da den er pænere og mere ren end den gamle butik, siger Melanie Kulpa.

Netto i Grindsted

Netto har ligget tre steder i Vestergade i Grindsted.

Første placering var i bygningen, hvor Nordea ligger i dag. Så byggede Netto en helt ny butik i Vestergade 22, hvor butikken har ligget i 17 år. I dag hedder adressen så Vestergade 32-34 - ved siden af Kvickly.

Nettos nye butik i Grindsted er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2019.

Den nye butik har et salgsareal på godt 740 kvadratmeter og den har en markant større frugt- og grønt afdeling end i de gamle Netto-butikker.

Der er også mere plads til køl- og frost og der er kommet helt nyt inventar og eksempelvis træ-look i frugt- og grønt afdelingen.

Annonce

Gammelt ønske

Udviklingsdirektør Carsten Madsbjerg i Salling Group, der ejer Netto, borgmester Ib Kristensen (V) og butikschef i Netto i Grindsted, Jacob Bo Tollak, bød alle velkommen til den nye Netto-butik, som Carsten Madsbjerg kaldte koncept 3,0 i Netto-regi.

Ib Kristensen afslørede i sin korte tale, at Nettos ønske om en flytning faktisk er et gammelt ønske, der ligger flere år tilbage.

- Men det er ingen hemmelighed, at jeg tænkte, åh nej, ikke endnu en butikslukning i bymidten, da jeg hørte at Netto ville flytte. Men her lukker Netto et hul efter Fakta. Det er Nettos tredje flytning i Grindsted, men kunderne har hele tiden kunne finde jer, og I har ligget i Vestergade 22 i 17 år. Det er mange år for sådan en type butik. Jeg glæder mig til at komme ind og se den nye butik, sagde Ib Kristensen.

Det gjorde de ventende kunder også og de vrimlede ind, da det røde bånd var blevet klippet over - som det hører sig til. Den tjans var lagt i hænderne på Ib Kristensen.

Annonce

Mere plads

Den nye Netto-butik er næsten dobbelt så stor som den gamle butik i Vestergade 22, og så har det ikke været uden betydning, at Kvickly, Rema 1000, Aldi og Lidl er placeret ved siden af.

- Jeg forventer en god synergi med Kvickly, og selvfølgelig skeler vi til konkurrenterne. Vi gør meget ud af at signalere, at vi er danske. Det kan ses på det nye koncept med nordisk præg med træ, masser af lys og ikke mindst meget mere frugt og grønt. Desuden er butikken blevet mere overskuelig, og vi har en forventning om at få endnu flere glade kunder. Jeg er sikker på, at de følger med, men der skulle jo gerne komme nye til, mener Carsten Madsbjerg.

Erik Andersen, til venstre, og Bruno Jensen var blandt de morgenfriske, der sikrede sig morgenkaffe og brød inden åbningen af den nye Netto. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce