Annonce
Ugeavisen Grindsted

Nettos butikschef: Jacob vender hele tiden tilbage til Grindsted

Butikschef i Netto, Jacob Bo Tollak, har været chef i Grindsted ad flere omgange, men nu bedyrer han, at han bliver i byen i mange år. Foto: Martin Ravn
Butikschef Jacob Bo Tollak har været butikschef i Netto i Grindsted ad flere omgange. Denne gang agter han at blive længe, siger han.
Annonce

Grindsted: For butikschef i Netto i Grindsted, Jacob Bo Tollak, var torsdag den 23. maj en speciel dag.

Det er ikke hver dag, at man som chef får mulighed for at slå dørene op til en spritny butik, som oven i købet er helt speciel med det nyeste butikskoncept indenfor discount-handel.

Den gamle Netto-butik var til tider svær at komme rundt i for varer på gangene, og den virkede lidt træt. Det bliver der ændret på i den nye butik.

- Den er indrettet efter et helt nyt koncept. Der er tænkt på, at kunderne skal kunne komme til, så der er åbne og brede gange. Vi får lidt færre men bedre spotvarer, så der bliver bedre plads. I den gamle butik var vi udfordret på lagerplads. Det betød, at vi var nødt til at stille alle varer i butikken. Her har vi bedre lagerplads, fortæller Jacob Bo Tollak.

Han ser det som en styrke, at samtlige dagligvarebutikker er samlet på et sted.

- Det er blevet et handelsområde, der kan trække folk til byen. Det er en fordel, at man kan nøjes med at parkere et sted, og så handle der, hvor man har lyst, mener Jacob Bo Tollak.

Annonce

21 ansatte

I den nye Netto-butik er der 21 medarbejdere. Det er et par stykker mere, end der var i den gamle butik.

- Måske kommer der lidt flere til hen ad vejen, mener Jacob Bo Tollak.

Butikschefen er 41 år, og han har været ansat i Netto i ni år, men har været i detailbranchen næsten hele sin karriere. Han er udlært i "Toys R Us" som salgsassistent i 1997 og har derefter været i Fætter BR i otte år, hvor han blev butikschef som 21 årig.

Fra 2005-2008 var Jacob Bo Tollak ude at prøve kræfter med livet som murerlærling, men butikslivet trak i ham, og han vendte derfor tilbage til detailbranchen. Det skete som souschef i Netto på Tarphagevej i Esbjerg. I årene efter var Jacob souschef, og senere butikschef i forskellige Netto-butikker. Jacob har dog en særlig tilknytning til Grindsted, da han i 2009-2010 var souschef, og fra 2011-2017, og igen fra december 2018 har været butikschef i butikken i Grindsted.

- Denne gang bliver jeg her i rigtig lang tid, for jeg kan godt lide den tone, der er med kunderne i Grindsted, siger Jacob Bo Tollak.

Annonce

Løbetræner

Han stammer oprindelig fra Esbjerg, men bor i dag i Glejbjerg med sin familie, der tæller hustruen, Marianne, der er personlig træner og selvstændig, og to børn på 14 og 15 år.

Når Jacob Bo Tollak holder fri, holder han meget af at løbetræne - også sammen med fruen.

- Det er for at holde mig i gang. Jeg løber tre-fire gange om ugen. Det er jo en fordel, for i Netto løber vi også stærkt, mener Jacob Bo Tollak med et smil på læben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce