Annonce
Ugeavisen Grindsted

Nr. 1 i 7200: Home i Grindsted solgte flest boliger i 2020

Ejendomsmægler Tina Brødsgaard Mathiesen kan glæde sig over, at hendes butik, Home Grindsted/Billund solgte flest boliger i Grindsted og Sdr. Omme i 2020. For tredje år i streg. Foto. Jan Kronvold
Home Grindsted/Billund solgte flest boliger i Grindsted og Sdr. Omme i 2020. Det er tredje år i træk, at den lokale ejendomsmægler topper den lokale salgsliste. Udover en stor arbejdsindsats har indehaver Tina Brødsgaard Mathiesen ingen idé om, hvad de flotte resultater skyldes.

Grindsted: Home Grindsted/Billund kan se tilbage på et forrygende godt 2020 på boligsalget. Faktisk så godt, at forretningen solgte flest boliger i postnumrene 7200 Grindsted og 7260 Sdr. Omme - ifølge tal fra Boligsiden.

Det kan ikke have været tilfældigt eller rent held, for det var rent faktisk tredje år i streg, at Home i Grindsted solgte flest boliger i 7200 og 7260. Helt præcist blev der solgt 122 boliger fra butikken i Grindsted sidste år.

Indehaveren af Home Grindsted/Billund, Tina Brødsgaard Mathiesen, blev ellers noget nervøs, da corona-pandemien brød ud i Danmark i marts 2020. Hendes første tanke var, om det var en ny finanskrise.

Det blev det heldigvis ikke. Det gik faktisk stik modsat og siden april sidste år har der været mere end nok at lave for Tina Brødsgaard Mathiesen og hendes team på kontoret på Vesterbrogade 12.

- Folk har under coronaen haft tid til at tale sammen og de har brugt nedlukningen til noget konstruktivt, og man vægter meget, at det man har i dagligdagen fungerer, så vi skal ikke klage. Det har været rart, at vi har haft lov til at gå på arbejde, siger Tina.

Annonce

Knokler for det

Hun og medarbejderne har brugt mundbind, håndsprit og holdt afstand som alle andre, når de har været ud og tale med sælgere og købere. Eneste ændring har været, at de på grund af forsamlingsrestriktionerne har været nødt til at indføre tilmelding, når der har været holdt åbent hus.

Hele Team Home i Grindsted med det synlige bevis på, at butikken blev nummer 1 i Grindsted og Billund i 2020.

Tina Brødsgaard Mathiesen har ingen forklaring på hvorfor, at hun og hendes team nu har været bedste mægler i 7200 og 7260 i tre år.

- Vi knokler for det og heldigvis er der mange, der vælger at sætte deres boliger til salg hos os. Vi har mange kunder igennem - sælgere der tror på, at vi kan sælge deres huse. Vi har mange, der kommer igen, og mange som har fået anbefalet os. Vi arbejder for det, og forsøger at give folk en god behandling og oplevelse. Men vi havde ikke regnet med det flotte resultat på grund af coronaen, erkender Tina Brødsgaard Mathiesen.

Det store salg har gjort, at udbuddet af boliger er faldet, så det for tiden i den grad er sælgers marked og de nye huse der kommer ind ryger ofte i løbet af 14 dage - eller hurtigere - og ofte bliver der budrunde om boligerne.

Annonce

Tillid er vigtig

Ejendomsmægleren fortæller også, at i langt de fleste tilfælde, så er der to eller flere forskellige ejendomsmæglere ude og vurdere boligerne.

- Vi får mange af de huse ind, som har været ude og vurdere, og det er ikke altid den mægler med den højeste vurdering, der får huset. Vi kan lide at have med være kunder at gøre, men det går jeg ud fra, at de andre mæglere også kan. Jeg ved ikke, hvad andre mæglere gør. Jeg ved kun hvad vi selv gør, fortæller Tina.

Når Home Grindsted/Billund bliver kontaktet af en mulig sælger foregår på det den måde, at der holdes to møder. Først hjemme hos den mulige sælger, hvor Tina eller en af hendes kolleger ser det pågældende hus. Derefter får de en snak på kontoret på Vesterbrogade. Når den pågældende ejendomsmægler er kommet frem til en mulig pris mødes den mulige sælger og ejendomsmægleren igen. Denne gang med de papirer, som salgsprisen er lavet ud fra.

- Sælgerne skal være trygge ved os. Vi kommer jo ind i folks hjem, og det respekterer vi. Tillid er vigtig, også fordi sælger så vidt muligt ikke hjemme ved fremvisninger, fortæller Tina.

Annonce

13 fremvisninger på en weekend

Det er navnlig boliger i Sydbyen og Vestbyen, der er eftertragtede, men Tina Brødsgaard Mathiesen oplyser, at der sælges også fint i Østbyen.

- Der er generelt et godt aktivitetsniveau på markedet. Det har der efterhånden været gennem en lang periode. Da jeg sidst havde weekendvagt havde jeg 13 fremvisninger over en weekend. Det er meget specielt om vinteren. I januar solgte vi dobbelt så meget, som vi tidligere har gjort i januar, fortæller Tina.

Heller ikke forureningen fra det tidligere Grindstedværket har de mærket noget til hos Home i Grindsted.

- Folk tager det meget roligt. Vi har enkelte der spørger til det. Det er mest folk udefra. Jeg synes ikke, at vi har haft nogen, der har været bange for det, siger Tina Brødsgaard Mathiesen.

Annonce

Fornuftige priser

Hos Home i Grindsted har en del skuffesager liggende, men Tina Brødsgaard Mathiesen anbefaler at få boligen på markedet nu, hvor køberne er der.

- Vi har også en del stående i vores køber-kartotek. Og vi har kunder til boliger i hele Grindsted. Der er mange der kommer tilbage, når de har været ude og taget uddannelser. De bosætter sig gerne der, hvor de kommer fra. Og vi har jo mange arbejdspladser indenfor en times kørsel og med lufthavnen bliver det hele noget nemmere. Og så er der fornuftige priser på tingene i forhold til eksempelvis større byer mod øst, siger Tina Brødsgaard Mathiesen.


Vi knokler for det og heldigvis er der mange folk, der vælger at sætte deres boliger til salg hos os

Ejendomsmægler Tine Brødsgaard Mathiesen, Home Grindsted/Billund
Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce