Annonce
De mange skoleborde, som hidtil har stået på erhvervsgymnasiet, fortsætter om et år karrieren på Efterskolen Play. Imens bliver de opmagasineret i kantinen, som er et af de få steder, der ikke skal under voldsom behandling i det kommende års tid. Foto: Alex Hermann.
Ugeavisen Grindsted

For kun få dage siden sprang studenterne ud: Unge håndboldspillere omdanner erhvervsgymnasium til en byggeplads - bliv klogere på ombygningen her

Indtil i sidste uge var det et erhvervsgymnasium - om et år er det en efterskole. I denne uge er den store transformation af ejendommen i Tinghusgade i Grindsted begyndt.
Annonce
  • De mange skoleborde, som hidtil har stået på erhvervsgymnasiet, fortsætter om et år karrieren på Efterskolen Play. Imens bliver de opmagasineret i kantinen, som er et af de få steder, der ikke skal under voldsom behandling i det kommende års tid. Foto: Alex Hermann.
  • Der skal flyttes en masse jord, fortæller bestyrelsesformand for Efterskolen Play, Flemming Pedersen. Dermed vil den kommende idrætshal komme ned i samme højde som det lokale, der om et år vil være omdannet til omklædningsrum. Foto: Alex Hermann.
  • Det er ikke mange dage siden, at den sidste student fik hue på hovedet på Grindsted Erhvervsgymnasium. I det næste års tid bliver der arbejdet intenst på omdanne stedet til en efterskole, som til august 2023 vil tage imod de første elever. Foto: Alex Hermann.
  • En flok håndbolddrenge fra Grindsted GIF har id enne uge brudt lidt tid på at samle og stable de mange borde, stole og andet inventar, som erhvervsgymnasiet har efterladt. Meget af det vil blive genbrugt på den nye efterskole. Foto: Alex Hermann.
  • Selvom det formelt først er den 1. juli, at den nye ejer overtager det tidligere erhvervsgymnasium, er der blevet tyvstartet på arbejdet med forvandlingen. Foto: Alex Hermann.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce