Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ny aftale: Altibox får adgang til over 600.000 husstande

Altibox indgår stor aftale med selskabet Norlys der betyder, at over 600.000 husstande får adgang til tv og hurtigt fibernet fra Altibox. Arkivfoto
En ny aftale med tele- og energikoncernen Norlys giver Altibox adgang til et nyt kæmpe marked. Over 600.000 husstande kan få adgang til selskabets tv- og internetprodukter.
Annonce

Grindsted/Sydjylland: Altibox og tele- og energikoncernen Norlys har indgået en aftale som betyder, at over 600.000 husstande nu kan få adgang til fiber- og tvprodukter fra Altibox, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Altibox har været på det danske fibermarked siden 2008, men selskabets tv- og internetprodukter har hidtil kun været tilgængelige for ca. 85.000 husstande i Midt- og Vestjylland. Altibox har derfor i det seneste år været aktive for at indgå aftaler om at levere på flere fibernet.

- Aftalen med Norlys betyder, at vi får adgang til et kæmpe marked, hvor vi kan tilbyde kvalitetsprodukter og et højt serviceniveau til mere end 600.000 husstande. Undersøgelser bekræfter, at vi har de mest tilfredse internetkunder i landet, og vi glæder os over, at vi snart får mulighed for at vise, hvad vi kan, over for en markant større kundemasse. Vi tilbyder et anderledes tv-udbud og streaming på en helt ny tv-platform, og det ser vi frem til at rulle ud i store dele af Jylland, siger administrerende direktør i Altibox Danmark, Søren Harding, i pressemeddelelsen.

Norlys og Altibox

Norlys er resultatet af fusionen mellem Syd Energi og Eniig Fiber. Med 709.000 andelshavere, cirka 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er selskabet Danmarks største energi- og telekoncern.

Norlys ejer Stofa, Boxer, Eniig Fiber og N1 og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Altibox er en norskejet virksomhed med hovedsæde i Stavanger. I 2008 startede Altibox Norge afdeling op i Danmark efter MidtVest Bredbånd. Idag har over 500.000 husstande i Norge og Danmark valgt at få Altibox.

Annonce

Forbrugerne vinder

Hos Norlys glæder salgschef Kristian Freiesleben sig over, at endnu en aftale med en førende indholdsleverandør er på plads. De umiddelbare vindere er nemlig forbrugerne, forklarer han:

- Altibox er en betydelig aktør på fiberområdet, hvilket selskabets 650.000 skandinaviske kunder tydeligt viser. Altibox leverer et tv-produkt, som er et reelt alternativ til de øvrige tilbud om indhold på fibernettet, og et stort og varieret indhold er gode nyheder for Norlys’ andelshavere og husstande i dækningsområdet. Vi kommer stadig tættere på et helt åbent fibernet med et stort udvalg af internetprodukter og tjenester, og vi håber, at aftalen med Altibox kan være medvirkende til, at endnu flere kunder vælger at tilslutte sig fibernettet. Manglende kvalitetsindhold er i hvert fald ingen undskyldning, pointerer Kristian Freiesleben.

Samarbejdet mellem netejeren Norlys og indholdsleverandøren Altibox er kommet på plads via OpenNet. Selskabet har leveret den tekniske løsning i forbindelse med aftalen.

Parterne forventer, at Altibox vil have de første kunder på den sydlige del af Norlys fibernet mod slutningen af 2020, mens kunderne i Midt- og Nordjylland allerede før sommerferien vil kunne vælge selskabets produkter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce