Annonce
Sport

Ny assistenttræner til GGIF Håndbold

Rasmus Bertelsen har netop stoppet sin håndboldkarriere efter mange år på øverste niveau. Fra næste sæson skal han være assisterende træner i Grindsted GIF. Foto: GGIF.
Rasmus Bertelsen har i mange år spillet håndbold på øverste niveau i Danmark. Nu har han stoppet karrieren og bliver i stedet assistenttræner for Grindsted GIF's nyoprykkede hold i 1. division.
Annonce

Grindsted: Det er en herre med håndbold-cv'et i orden, som i næste sæson skal være assistenttræner for Grindsted GIF's nyoprykkede 1. divisionshold.

33-årige Rasmus Bertelsen har en lang karriere på højeste niveau i dansk håndbold bag sig, men fremover er det altså på trænerbænken, at han skal gøre sig gældende. Han skal nemlig være assistent for Flemming Pedersen, som igen i næste sæson skal stå i spidsen for GGIF's håndboldherrer.

- Rasmus kommer med en enorm viden efter mange år som professionel håndboldspiller. Samtidig besidder Rasmus alle de menneskelige egenskaber, som vi værdsætter på vores hold. Nemlig vedholdenhed, hårdt arbejde og forståelse for værdien af et forpligtende fællesskab både på holdet og i foreningen, siger Flemming Pedersen via en pressemeddelelse.

Rasmus Bertelsen indledte karrieren i Fredericia Håndboldklub, inden han i 2011 skiftede til Ribe-Esbjerg. I de seneste to sæsoner har han tørnet ud for SønderjyskE, men nu er den aktive karriere slut, og i stedet bliver der taget hul på en trænerkarrieren.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce