Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ny butik: Endelig åbnede Dansk Outlet i Grindsted

Susan Hansen var til åbningen af Dansk Outlet i Grindsted med sin datter og barnebarn. Foto: Jan Kronvold
Torsdag klokken 8.00 åbnede Jane Bakkensen og Christian Bliksby deres afdeling af Dansk Outlet i Vestergade i Grindsted. Et halvt hundrede mennesker ventede på at komme indenfor og få fingre i de mange tilbud, hvor især børnetøjet var i høj kurs.
Annonce

Grindsted: Torsdag morgen klokken 8.00 åbnede Grindsteds nye butik med tøj til hele familien - Dansk Outlet.

Det skete med over en måneds forsinkelse på grund af coronakrisen og det lod til, at kunderne havde ventet på den nye butik med længsel. Der var mødt et halvt hundrede mennesker frem inden åbningen og køen blev bare længere og længere jo tættere urets visere nærmere sig åbningen. Det var især Dansk Outlets store afdeling med børnetøj, der blev fremhævet igen og igen af kunderne.

Det er ægteparret Jane Bakkensen og Christian Bliksby, der i forvejen driver en Dansk Outlet i Tarm, der står bag den nye butik i Grindsted. De havde på forhånd lagt op til, at det blev en stille og rolig åbning under kontrollerede forhold på grund af coronavirussen. Derfor var der stillet et telt op foran indgangen, og en vagt guidede kunderne ind fra parkeringspladsen og ud ad en anden vej i teltet mod Vestergade.

- Jeg havde frygtet, at der ville være to timers kø inden åbningen. For på grund af sikkerheden vil vi gerne have spredt flowet, så der hele tiden vil være mennesker. Lige nu er butikken fyldt, og åbningen minder om åbningen i Viborg, hvor det også foregik stille og roligt, sagde en tilfreds Christian Bliksby lige efter åbningen.

Der stod omkring 50 mennesker i kø torsdag morgen, da Dansk Outlet åbnede i Grindsted. Foto: Jan Kronvold
Annonce

Kvinder i overtal

I anledningen af åbningen var der omkring 15 medarbejdere til at hjælpe til.

- Vi har trukket alt hvad vi kan fra butikken i Tarm, der er to fra Viborg og fra hovedkontoret i Ikast er hele ledelsen mødt op for at være med. Vi har en del tidligere medarbejdere fra Tarm, der er kommet for at hjælpe, selv om de ikke er ansat længere. Det er vi glade for, siger Christian Bliksby.

Selvom der i Dansk Outlet-butikken er tøj til hele familien, så var kvinderne i overtal lige da butikken åbnede. Og de var godt nysgerrige.

- Jeg skulle ind og se den fine nye butik og de mange åbningstilbud. Der er meget børnetøj og det er der ikke så maget af i Grindsted. Så det er dejligt at se, hvor meget de har af det. Jeg tror bestemt, at jeg vil handle her fremover. Det er godt, at der kommer nye butikker i byen, mener Stine Nielsen.

Marie Johnsen var også en af de første kunder i den nye butik. Han havde dog taget sin mand, Peder, med.

- Vi er her for at støtte den nye butik. Det er lækkert med en sådan outlet i Grindsted. I dag er det min mand, der fylder i kurven, men jeg vil da komme til at handle her i fremtiden, siger Marie Johnsen.

Annonce

Selvforkælelse

Susan Hansen var mødt frem til åbningen med sin datter og barnebarn.

- Jeg er her i dag fordi min datter skulle ind og handle her. Jeg er tilflytter, og det er altid spændende at se, hvad der åbner. Jeg kendte ikke noget til Dansk Outlet, men der er rigtig meget børnetøj. Det mangler der efterhånden i byen. Jeg vil helt sikkert komme til at handle her. Endda rigtig meget, tror jeg, siger Susan Hansen.

En anden kvinde, Betina, var klar til at gå "shop amok" i de mange tilbud.

- Det er til gaver på grund af de mange tilbud og tøj til min datter. Og så til lidt selvforkælelse, det må man godt. Jeg har handlet i Dansk Outlet før og der er fine ting og en super lækker service, mener Betina, der ikke vil have sit efternavn frem.

Efter alt at dømme, så bliver Dansk Outlet en meget populær butik i Grindsted, når hele familien skal klædes på.

Køen foran dansk Outlet blev længere og længere som åbningen af Dansk Outlet nærmede sig. Foto: Jan Kronvold
Marie og Peder Johnsen var blandt de første kunder i Grindsteds nye butik. Foto: Jan Kronvold
Kvinderne var klart i overtal ved åbningen af Dansk Outlet i Grindsted. Foto: Jan Kronvold
Åbningen af Dansk Outlet i Grindsted foregik stille og roligt på grund af coronakrisen. Foto: Jan Kronvold
Dansk Outlet åbnede torsdag morgen i Vestergade i Grindsted. Foto: Jan Kronvold
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce