Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ny eventmager: Pernille skal styre arrangementerne i Grindsted Handel

Pernille Steffensen skal være tovholder for arrangementerne under Grindsted Handel. Foto: Jan Kronvold
Pernille Steffensen er blevet hyret som eventmager af Grindsted Handel. Hun skal aflaste bestyrelsen og fremover være tovholder på arrangementer på samme måde, som hun er i Billund.

Grindsted: Siden marts har Pernille Steffensen været hyret som koordinator af bestyrelsen i Grindsted Handel.

Det er et mangeårigt ønske fra handelsforeningen, der dermed er gået i opfyldelse.

Et ønske der ikke er blevet mindre i forbindelse med corona-nedlukningen, som har betydet, at de forretningsdrivende er nødt til at bruge alle deres kræfter på deres forretninger.

Annonce

Bestyrelsen havde kigget mod Billund, hvor Pernille Steffensen sidste år blev hyret ind, da butikkerne måtte åbne igen, og hvor der skulle ske noget.

- Vi skulle have de lokale til at støtte noget mere, og der lavede vi et ret tætpakket program. Det resulterede i, at der var mange mennesker der støttede op om arrangementerne og dermed også om den lokale handel, fortæller Pernille Steffensen, der driver sit eget eventfirma, Wauw Studios, i Grindsted.

Hun skal også i år styre løjerne for aktiviteter under Billund Handelsforening - samtidig med, at hun også skal være tovholder for arrangementer under Grindsted Handel.

Ingen konflikt

- For de handlende i Grindsted har det været vigtigt at få styr på deres egne butikker først. Så i år kunne de ikke se sig ud af, at de også skulle skabe liv i byen. Så de henvendte sig til mig efter at bestyrelserne i de to handelsforeningen havde talt sammen, fortæller Pernille Steffensen.

Hverken hun eller handelsforeningerne i Billund og Grindsted kan se en konflikt i, at Pernille arbejder for begge byer.

- Det vigtigste er, at der bliver lavet noget - at der bliver aktiviteter. Billund og Grindsted skal gøre hinanden gode. Billund har meget fokus på børn og i Grindsted skal vi have skabt en identitet for byen. Der skal laves noget, der er attraktivt for både de herboende og for turisterne, som besøger Billund, for vi skal have flere turister trukket til byen - når de må komme igen, og turisterne er vilde med eksempelvis kræmmermarkeder, siger Pernille Steffensen.

Et af værktøjerne til at få flere turister til Grindsted er - ifølge Pernille Steffensen - at der skal tænkes i andre markedsføringskanaler, og Grindsted Handels "Oplev Grindsted" skal være endnu mere aktiv, end det er tilfældet nu, og så er der ting der skal nytænkes.

I år fylder Grindsted Handel som bekendt 100 år, og planen er, at det skal fejres i løbet af året i forbindelse med de aktiviteter, der er blevet planlagt. Grindsted Handel håber på at kunne gennemføre alle arrangementer uden for mange restriktioner.

Annonce

Velvilje fra kommunen

- Der er lagt planer for i år, og jeg har masser af idéer, og et bredt netværk, som jeg kan bruge. Jeg vil dog helst bruge de lokale, så meget som det er muligt. Vi skal have set på, hvad er der fungerer. Og selv om der er lavet en kalender, så kan jeg stadig sætte mit præg på det, og nytænke nogle af koncepterne. Det er bare alfa og omega at få det markedsført på den rigtige måde, så vi kan få skabt interesse hos folket, siger Pernille Steffensen.

Eventmageren tænker på at inddrage byens foreninger ind i aktiviteterne og måske hive nye arrangementer til Grindsted.

- Mit samarbejde med kommunen er vigtigt, og min fornemmelse er, at der er stor velvilje fra kommunens side. De kan godt se, at det er vigtigt med et aktivt handelsliv. Og Grindsted har en ideel bymidte med Torvet som samlingsplads, siger Pernille Steffensen.

Allerede den 29. april bliver det synligt, at der er kommet ny og friske kræfter ind i Grindsted Handel.

Annonce

Outdoor by Night

- Jeg kan godt give det noget nyt liv. Den 29. april er der Open by Night, og det bliver lavet om til Outdoor by Night. Vi vil gerne trække butikkerne ud af butikkerne, så der bliver mere liv i bymidten, dog uden at forsamle for meget, fortæller Pernille.

Hun afslører også, at der vil ske nye ting på julesiden, lige som det store freestyle motocross-show, FMX,vil blive gentaget.

- Vi skal nok få trukket folk ned i byen med trækplastre. Så er det op til butikkerne at bakke op om tingene, og så hjælper vi med at skabe en rød tråd ved arrangementerne, som også trækker folk ind i butikkerne, mener Pernille Steffensen.

Det er meningen, at samarbejdet med Pernille bliver sådan, at hun skal være tovholder på arrangementerne i samarbejde med Grindsted Handels bestyrelse og Jørn Sletting.

- Jeg er åben for dialog og jeg vil rigtig gerne lytte til både menige medlemmer i Grindsted Handel og ikke mindst borgerne. Så hvis man har gode idéer, så må man gerne komme til enten mig eller formanden for Grindsted Handel, Jonas Pedersen, siger Pernille Steffensen.


Selv om der er lavet en kalender, så kan jeg stadig sætte mit præg på det, og nytænke nogle af koncepterne.

Pernille Steffensen, event-koordinator
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce