Annonce
Ugeavisen Grindsted

IM Genbrug: Ny genbrugsbutik søger flere frivillige

Gæster og kunder var klar til at kigge indenfor i den nye genbrugsbutik. Foto: Martin Ravn
IM Genbrug i Vestergade i Grindsted er åbnet. Der er altid brug for flere hænder, så vil du være med, kig ind i butikken.
Annonce

Grindsted: Selv om de er cirka 20 frivillige, er der brug for flere. Grindsteds nye genbrugsbutik, IM Genbrug i Vestergade, kan altid bruge en hånd eller to eller ti mere. Butikken er Indre Missions genbrugsbutik nummer 33 på landsplan og den første, der er åbnet i ti år. At den overhovedet er blevet til noget, skyldes ikke mindst ihærdighed fra initiativtager Jytte Bechmann.

Genbrugschef Jonas Laugesen fortalte ved åbningen i onsdags, at han lige var trådt til i foråret, da han fik et opkald fra Jytte Bechmann i Grindsted: - Vi skal åbne en genbrugsbutik i Grindsted!, lød det i den anden ende.

- Kort efter ringede Jytte igen. Nu havde hun fundet bygningen. Siden er det bare gået stærkt, og jeg ved, at I frivillige har knoklet for at blive klar. Det er en stor fornøjelse at være her i dag, sagde han, inden han overlod saks med sløjfe til Hans-Ole Bækgaard, formand for Indre Mission.

Jonas Laugesen, leder af IM Genbrug, glædede sig over, at Indre Mission for første gang i ti år har åbnet en genbrugsbutik. Overskuddet går til Indre Missions arbejde for børn og unge. Foto: Martin Ravn
Annonce

20 frivillige

Jytte Bechmann har allerede en flok frivillige, men med fem ugentlige åbningsdage er der brug for flere. De skal nok komme, lyder det optimistisk fra Mirjam Rask, der er en af Indre Missions genbrugskonsulenter.

- Vores erfaring er, at når butikken først er åbnet, så kommer de frivillige. Vi har nok til at holde åbent, som vi gør nu, men vi kan altid bruge flere hænder, sagde hun og opfordrede interesserede i bare at henvende sig i butikken.

Butikken er åben mandag-fredag klokken 13-17 samt lørdag 10-13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce