Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ny kosmetolog i Grindsted: Maryam åbner skønhedsklinik

Kosmetolog Maryam Feizi åbner skønhedsklinik på Krogagervej 7. Der er åbningsreception på lørdag den 26. september. Foto: Jan Kronvold
Den 24-årige kosmetolog Maryam Feizi åbner sin egen skønhedsklinik på Krogagervej den 28. september.
Annonce

Grindsted: Kosmetolog Maryam Feizi er opvokset i Grindsted, men bor i dag i Herning.

Nu vender hun arbejdsmæssigt tilbage til byen, da hun åbner skønhedssalonen Skin Spirit i lokalerne på Krogagervej 7, hvor der senest var vandpibecafé.

Salonen åbner for behandlinger mandag den 28. september.

Lokalerne er ejet af Maryam Feizis forældre, og de har stået tomme i et par år.

- Jeg har valgt at åbne min egen klinik, fordi jeg synes, der mangler flere moderne behandlinger i Grindsted, hvor folk kan holde en lille pause i en travl hverdag, siger den 24-årige kosmetolog.

Maryam Feizi har gået længe med tanken om at blive selvstændig, og da hun fik muligheden for at indrette en salon i lokalerne på Krogagervej, slog hun til.

- Lokalerne stod bare tomme, så kunne jeg ligeså godt udnytte det. Det er en win-win for både mig og mine forældre, mener Maryam Feizi.

De seneste måneder har hun, hendes forældre og kæresten Jamil haft travlt med at indrette klinikken, der får to behandlingsrum og et venterum indenfor døren.

- Der er mange, der har stukket hovedet indenfor og spurgt til, hvad det skulle være og hvilke behandlinger, som jeg kan tilbyde. Så interesse har der været, og jeg har stadig en god omgangskreds her i området, siger Maryam Feizi.

Annonce

Opvokset i Grindsted

Hun er vokset op i Grindsted, hvor hun gik på Søndre Skole og Grindsted Gymnasium, hvorefter hun holdt et sabbatår.

- I 2018 flyttede jeg til København og begyndte at læse til kosmetolog. Det foregik på Cidesco Kosmetologskolen. Jeg har altid godt kunne lide det her med produkter og udseende. Så kan jeg også godt lide at hjælpe folk med problemhud. Det er så fedt, når man kan se resultaterne af ens arbejde. Det driver mig at se, at det virker og at man kan gøre noget godt for andre, mener Maryam Feizi.

Maryam Feizi glæder sig til at åbne sin nye klinik i Grindsted, hvor hun er opvokset. Foto: Jan Kronvold

Hun er klar over, at der er en del konkurrence på området i Grindsted, men hun mener, at hun vil komme til at ramme en helt anden målgruppe end de andre kosmetologer i byen.

- Min klinik er både til mænd og kvinder. Det er nok primært de unge, der vil komme, men jeg håber naturligvis, at alle vil komme, siger Maryam Feizi.

Annonce

Også sportsmassage

Hos Skin Spirit kan man få ansigtsbehandlinger, farvet øjenbryn og vipper og få ansigtsmassage. Maryam Feizi tilbyder også hårfjerning. Ikke kun i ansigtet, men på hele kroppen.

- Jeg giver selv hotstone, kosmetisk og hovedbundsmassage. Min kæreste, der er i gang med at uddanne sig til fysioterapeut, kommer og giver almindelig massage og sportsmassage. Det sker på bestemte dage, fortæller Maryam Feizi.

Både hun og Jamil kan næsten ikke vente med at åbne den nye salon på Krogagervej.

- Jeg er ved at være klar til åbningen. Jeg er sikker på, at det nok skal blive godt. Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg føler, at jeg har planlagt det meste. Jeg har det hele med i min uddannelse og har en revisor på, fortæller Maryam Feizi.

Maryam Feizis nye klinik Skin Spirit tilbyder også sportsmassage. Den del står hendes kæreste for. Foto: Jan Kronvold

Der er åbningsreception lørdag den 26. september klokken 13-16. Her vil der blive uddelt goodiebags med forskellige ting til de fremmødte, hvor der desuden er lidt til ganen og maven.

Klinikken har åbent fra klokken 10.00 til klokken 17.30 på hverdage og hver anden lørdag fra klokken 10 til klokken 13.


Jeg har valgt at åbne min egen klinik, fordi jeg synes, der mangler flere moderne behandlinger i Grindsted, hvor folk kan holde en lille pause i en travl hverdag.

Maryam Feizi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce