Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ny liste: Lars Hansen går til valg på Lokallisten

Siden sin eksklusion fra Venstre har Lars Hansen været løsgænger i Billund Byråd. Nu har han stiftet Lokallisten, som han vil gå til valg med i efteråret 2021. Arkivfoto: Martin Ravn
Det tidligere medlem af Venstre, byrådsmedlem Lars Hansen, vil genopstille ved kommunalvalget i 2021.
Annonce

Billund Kommune: En ny liste vil være på stemmesedlen, når der til november 2021 skal sammensættes et nyt byråd. Lokallisten Billund Kommune er navnet på den nye liste, som byrådsmedlem Lars Hansen netop har stiftet.

Han blev i 2013 for første gang blev valgt til byrådet for Venstre.

I mellemtiden har Lars Hansen flere gange udfordret partidisciplinen i Venstre, og det kulminerede for et halvt års tid siden, da Lars Hansen ikke ville stemme for forslaget om grundlovsceremonier med tvunget håndtryk til nye danske statsborgere. Det blev dråben, der fik bægeret til at flyde over for Venstre, som valgte at ekskludere Lars Hansen.

Siden har Lars Hansen været løsgænger i Billund Byråd, men nu repræsenterer han altså Lokallisten Billund Kommune.

Lars Hansen har allerede modtaget flere tilkendegivelser fra personer, der bakker op om hans politiske projekt og gerne vil være med. Han regner derfor ikke med, at han vil være den eneste repræsentant på stemmesedlen til november næste år.

Listen vil være tværpolitisk, og selvom Lars Hansen har sit naturlige ståsted i den blå ende af det politiske landskab, kan man sagtens være med, selvom ens eget ståsted er til venstre for midten - grænsen bliver blot sat ved de yderste fløje i begge retninger.

- Man skal have en lyst og virke til at drive politik, og så skal man gøre det bedst muligt for borgerne i hele kommunen, siger Lars Hansen, der for tiden er ved at forfatte det politiske program, som Lokallisten vil gå til valg på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce