Annonce
Ugeavisen Grindsted

Nytår: Formanden for Grindsted Handelsstandsforening ser optimistisk frem til 2020

Formanden for Grindsted Handelsstandsforening, Jonas Pedersen, ser meget optimistisk frem mod 2020, hvor han håber på, at der kommer liv i nogle af de tomme lokaler i midtbyen. Foto: Martin Ravn
Formanden for Grindsted Handelsstandsforening, Jonas Pedersen, ser meget optimistisk på det nye år, hvor han tror på, at nogle af de tomme lokaler i bymidten bliver fyldt ud.
Annonce

Grindsted: Lige om nogle ganske få dage træder vi ind over tærsklen til et spritnyt år.

I den forbindelse har Ugeavisen Grindsted sat formanden for Grindsted Handelsstandsforening, Jonas Pedersen i stævne, til en snak om 2019 og ikke mindst om formandens forventninger til 2020.

- 2019 er gået godt. Handelsstandsforeningen har sat gang i mange spændende ting, og der har været mange aktiviteter i midtbyen. Der har aldrig været så mange mennesker i byen, som der var til cykelløbet og til motocross opvisningen på Torvet i festugen. Så alt i alt kan vi kun være godt tilfredse med 2019. Det har været et godt år, mener Jonas Pedersen.

Formanden mener også, at årets black friday den 29. november igen i år har været stor i Grindsted.

- Det kan jeg kun sige noget positivt om. Der har været stor opbakning fra både butikker og kunder, så det ligger helt fast, at det bliver gentaget i 2020, fastslår Jonas Pedersen.

Bestyrelsen har været i gang med at kigge lidt frem på 2020, og de store linjer til første halvårs aktiviteter er blevet fastlagt.

Grindsted Handelsstandsforening

Grindsted Handelsstandsforening har lagt de store linjer for første halvår af 2020.

I foråret 2020 vil der blive tre fredage med open by night i Grindsted.

De månedlige kræmmermarkeder vil fortsætte i 2020.

Først i juni vil der være fællesspisning og musik på Torvet.

Det er Jonas Pedersen, der er formand for Grindsted Handelsstandsforening.

Han er medejer af tøjbutikken Hr. P i Vestergade.

Annonce

Overdækning på pause

Det ligger således helt fast, at der bliver tre fredage med Open by Night i midtbyen i første halvår. Hvilke aktiviteter, der bliver ved disse arrangementer, bliver først besluttet efter nytår.

- Første kvartal af året ligger mere eller mindre stille på Torvet og i midtbyen i det hele taget på grund af vejret, siger Jonas Pedersen.

Tankerne om en hel- eller delvis overdækning af Torvet er ikke taget af bordet, men bestyrelsen i handelsstandsforeningen er ikke kommet videre med det arbejde.

- Overdækningen tager vi løbende, men det er ikke noget, som vi arbejdet så hårdt på lige nu, siger formanden.

Der er heller ikke gjort mere ved de idéer om en city-chef eller koordinator, som bestyrelsen tidligere har ytret ønske om. Det handler om økonomi.

- Vi har kun rum til at lave de arrangementer, som vi gør. Skal vi have en city-chef, skal vedkommende have løn, og det kan vi kun finde ved at trække fra vores arrangementer, siger Jonas Pedersen.

Annonce

Liv i tomme lokaler

Handelsstandsformandens nytårsønske for 2020 er, at der bliver så god tilslutning som muligt fra børnefamilierne, og at der vil være en god udvikling i de nuværende butikker og ikke mindst, at der kommer flere nye butikker til byen.

- Jeg ved, at Billund ErhvervsFremme arbejder på det. Vi har fortalt, hvad der er af muligheder i Grindsted, og hvad vi godt kunne tænke os. Og jeg tror på, at det vil lykkes at få liv i nogle af de tomme lokaler i bymidten i 2020. Så gør vi alt, hvad vi kan for at skabe så mange aktiviteter som muligt, siger Jonas Pedersen.

Foreningens aktivitetsniveau bliver i 2020 stort set på samme niveau som det var i 2019, som var et af de år, hvor der blev brugt flest penge på aktiviteter for byens borgere og handlende.

- Det giver noget til byen, og det er også formålet, siger formanden.

Han fremhæver blandt andet fællesspisning på Torvet i starten af juni, hvor der også vil blive levende musik. Og ikke mindst Grindsted Festuge, som var en stor succes i 2019 med rekordmange aktiviteter.

- Vi håber på, at regner med, at vi får lige så mange og spændende aktiviteter i festugen i 2020, siger Jonas Pedersen.

Så alt i alt er det en optimistisk formand, der glæder sig til at få taget hul på 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Annonce