Annonce
Ugeavisen Grindsted

Nyt koncept: Tag bare børnene med i fitnesscentret

Den 2. august åbner Morten Nielsen et nyt fitnesscenter, Fit4U, i Vestergade 88 i Grindsted. Foto: Martin Ravn
Morten Nielsen har overtaget fitnesscentret på hjørnet af Vestergade og Fælledvej, som han vil forvandle til en familievenligt fitnesscenter, hvor børn er velkomne.
Annonce

Grindsted: Den 2. august ser et helt nyt koncept inden for fitness dagens lys i Grindsted.

Den dag åbner Morten Nielsen fra Aarhus-området fitnesscentret Fit4U, der er et familievenligt fitnesscenter, hvor børn er velkomne.

Centret åbner i lokalerne på hjørnet af Vestergade og Fælledvej, hvor brødrene Michael og Morten Junker havde fitnesscentret Grindsted Fitness Center, der tidligere hed Fitness Anytime.

Til forskel fra det tidligere fitnesscenter, så bliver der ikke mulighed for at dyrke bodybuilding i Fit4U, men udelukkende fitness.

- Det bliver et fitnesscenter, ikke et bodybuildingcenter. Det eneste, der er tilbage fra det gamle center, er receptionsdisken, fortæller Morten Nielsen.

Han har stor erfaring med fitness- og motionscentre, da han har været i branchen i 30 år. Både som instruktør og bruger og har drevet eget center i 15 år.

- Centret i Grindsted er muligvis det første med det her koncept, hvor børn er velkomne. Det er et koncept jeg har kopieret fra Tyskland, og tilpasset danske forhold. Det bliver et stort oplevelsescenter for børn fra to til 13 år, der får et 50 kvadratmeter stort område at boltre sig på, mens mor og far træner. Og børnene kan se forældrene hele tiden, fortæller Morten Nielsen.

Fit4U

Fitnesscentret Fit4U, åbner den 2. august.

Centret ligger på hjørnet af Vestergade og Fælledvej i lokalerne, hvor Grindsted Fitness Center og Fitness Anytime havde til huse.

Fit4U er et familiecenter med personlig træning, og hvor der kan trænes fitness, men ikke bodybuilding.

Midt i centret bliver der indrettet et 50 kvadratmeter stort børnerum med forskellige aktiviteter.

Det er Morten Nielsen der står bag det nye center, som også åbner i Grenå og Viborg, og flere centre følger efter.

Annonce

Flere centre på vej

- Det er ofte ikke så velset, hvis man har børn med i et fitnesscenter. Det bliver det i Fit4U, hvor forældrene kan sætte dem ind i børnerummet, og jeg kan se, at det er det, folk gerne vil, tilføjer Morten Nielsen.

Efter åbningen af Fit4U den 2. august følger endnu et center, nemlig i Grenå den 16. august og senere åbner endnu et center i Viborg.

- Der er flere byer på vej, siger Morten Nielsen.

Annonce

Selvbetjening med kameraovervågning

Det nye center vil have åbent mellem klokken 04 og klokken 23.00, og det vil ikke være bemandet. Medlemmer får en kode, som i øvrigt også giver adgang til de øvrige centre i landet.

- Der bliver kameraovervågning, så vi har styr på hvem der kommer ind, at der bliver ryddet op, og at maskinerne bliver tørret af efter brug og den slags, siger Morten Nielsen.

Der bliver ikke noget holdtræning i Fit4U, men der bliver mulighed for at få en personlig træner i skikkelse af Heidi Thisted, der i starten bliver den eneste personlige træner.

Bagerst i lokalet - ud mod Fælledvej - bliver der funktionelt område, hvor der blandt andet kan trænes forskellige helkropsøvelser og der bliver vægte op til 30 kilo. I den anden ende af centret bliver der café-område, omklædning og badefaciliteter.

I øjeblikket er håndværkere og Morten Nielsen i fuld gang med at renovere og gøre klar i det kommende fitnesscenter i Grindsted. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce