Annonce
Ugeavisen Grindsted

Nyt spisested i midtbyen: Johnny og Dorthe rykker med ny café i Grindsted

Nørregade 9 i Grindsted er under forvandling. Her åbner "Alletiders café". Foto: Martin Ravn

Alletiders café åbner til januar i Nørregade 9. Her skal man både kunne få en ostemad og en aftenmenu.

Annonce

Grindsted: Nørregade 9 i Grindsted er under forvandling: Der er savet hul i muren og sat vindue i over mod Bike Concept. Der er bygget halvmure rundt i lokalet, væggene er ved at blive pudset, og planerne er mange. Inden for er Johnny "Murer" Christensen - indehaver af Alletiders Pølsevogn på Torvet, i sving med sit - siger han - sidste murerprojekt.

Sammen med sin kone, Dorthe Einenstrand Christensen, er han ved at gøre klar til at åbne "Alletiders Café": Her skal man fra klokken 10 kunne få sig en kop kaffe og en ostemad, en stor brunch, forskellige frokostretter samt have et sted at gå ud og spise om aftenen - alt sammen med fokus på pæredanske specialiteter - samt lavastensgrill og kyllinger på grillspyd.

- Vi laver det sådan, som Dorthe og jeg selv kan lide det, når vi er i byen: Man skal kunne sidde godt både som par og i grupper på to-tre par, fortæller Johnny Christensen, mens han viser rundt i det, der indtil september husede baren Club Foam, der lukkede i september.

Fra menukortet

Menukortet er ved at blive sammensat og kommer blandt andet til at indeholde: Sandwiches og smørrebrød, kaffe og kage, stjerneskud, pariserbøf samt en engelsk pub burger.

At specialiteter kan nævnes: Salater af årstidens grønt, det vil sige med kål om vinteren. En fordansket udgave af tapas bliver en "Dapas" med danske specialiteter.

Om aftenen kommer en aftenmenu med flere forretter, hovedretter og desserter.

Ny cafe er under opbygning i Nørregade 9 og får hyggelige kroge, hvor man kan sidde og spise i ro og fred. Trappen til 1. sal skal på sigt føre op til en bar, hvor man kan fortsætte efter middagen. Foto: Martin Ravn
Annonce

Bredt udvalg i byen

Dorthe Eienstrand Christensen sidder i øjeblikket og sætter menuen sammen.

- Vi er i samarbejde med Guldbageren, og jeg har været rundt og snakke med de andre om, hvad de satser på. Vi skal have et bredt udvalg i byen - og vi vil også her lægge vægt på, at så meget som muligt er hjemmelavet, siger hun.

Kyllingerne på roterende grillspyd, som ikke kunne være i pølsevognen, bliver også en del af den nye café. Og det gør et takeaway-vindue også:

- Jeg synes ikke selv, det er ret behageligt at skulle gå igennem en restaurant, når jeg har arbejdet sent og kommer i mit beskidte arbejdstøj, siger Johnny Christensen.

Johnny Christensen har skåret hul i muren over mod Bike Concept for at gøre plads til et take away-vindue. Foto: Martin Ravn
Annonce

Trappen til 1. sal

Førstesalen skal på længere sigt også være en del af den nye café. Her kan man kunne trække op, hvis man ikke helt har fået snakket af efter en middag.

Tagterrassen glæder de nye caféejere sig også til at invitere gæsterne ud på - til sommer.

Alletiders Café satser på at åbne sidst i januar. Pølsevognen på Torvet bliver, hvor den er.

Johnny Christensen havde egentlig lagt murerskeen for at blive pølsemand, men er alligevel gået i gang med et renovere og indrette Nørregade 9. Lige nu bliver pølsevognen passet af andre, men når renoveringen er færdig, kan man møde Johnny der igen. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Annonce