Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ophør: Mia H lukker

Mia Holm lukker sin butik i Vestergade den 28. juni. Hun trives ikke med, at være helt alene i butikken. Arkivfoto: Martin Ravn
Den 28. juni lukker Mia H Blomster og Brugskunst i Vestergade 1.
Annonce

Grindsted: Den 28. juni bliver der endnu en tom butik i Grindsted midtby.

Det sker, når Mia Holm lukker sin butik med blomster og brugskunst, Mia H Blomster og Brugskunst i Vestergade 1.

Lukningen sker ikke af økonomiske årsager, men Mia Holm trives ganske enkelt ikke som mutters alene i sin butik, som hun åbnede den 29. september 2017.

- Økonomisk går det fint, men jeg er alt for social til at stå her alene. Og der er ikke økonomi til, at jeg kan ansætte en på fuld tid, fortæller Mia Holm, der er uddannet blomsterdekoratør.

Annonce

Bliver i blomsterbranchen

Det er nu ikke sådan, at Mia Holm er blevet afskrækket fra at blive selvstændig igen.

- Jeg har lært rigtig meget, og jeg er superglad for, at jeg prøvede livet som selvstændig, men man er nødt til at have sig selv med. Og det ligger helt fast, at jeg vil fortsætte med at arbejde med blomster, og jeg bliver selvstændig igen på et eller andet tidspunkt, siger Mia Holm.

Beslutningen om at lukke den lille butik er ikke blevet taget over en nat. Faktisk har Mia Holm overvejet det siden december.

Annonce

Lokaler til 1. oktober

Når butikken er blevet lukket, er det planen, at Mia Holm skal arbejde med blomster igen. Hvor, det ved hun endnu ikke, men hun har fået flere tilbud, som hun lige nu går og overvejer.

- Så vil jeg gerne ud og rejse og også have børn på et tidspunkt, og det er ikke så nemt, når man er selvstændig, mener 24-årige Mia Holm.

Hun har ikke prøvet at sælge butikken, men er der nogen, der kunne tænke sig at overtage, vil hun rigtig gerne sælge.

- Jeg har lokalerne her - som er rigtig gode - frem til den 1. oktober, og jeg håber jo på, at der er nogen, der vil leje lokalerne i de tre måneder. Måske til en pop-up butik eller andre ting, siger Mia Holm.

Annonce

Specialiteter bliver i byen

Udover blomster og brugskunst har Mia H Blomster og Brugskunst også forskellige specialiteter indenfor vin, chokolade og andre ting, ligesom Mia Holm også har smykker i butikken.

- Specialiteterne bliver i byen. En anden butik vil gerne overtage det, oplyser Mia Holm.

Hvornår hun selv får mod til at blive selvstændig igen, ved hun ikke, og hun ved heller ikke, hvad det bliver for en type butik.

- Det bliver måske først om ti år, det ved jeg slet ikke endnu, siger Mia H.

Sidste åbningsdag i Mia H Blomster og Brugskunst er den 28. juni eller så længe, der er varer på hylderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce