Annonce
Ugeavisen Grindsted

Opstillingsmøde: Anni Matthiesen genvalgt som folketingskandidat

Om Jakob Ellemann-Jensen, der i mellemtiden er blevet partiformand og statsministerkandidat, også fremover vil holde paraplyen for Anni Matthiesen, er usikkert. Men sikkert er det, at Anni Matthiesen også ved det næste valg til være Venstres kandidat i Vejen Kredsen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Billund Kommune: Når der i løbet af de kommende fire år igen skal være valg til Folketinget, vil det endnu engang være Anni Matthiesen, der vil være Venstres bud på et lokalt medlem af Folketinget.

Mandag aften holdt Venstre i Vejen Kredsen, der dækker Vejen og Billund Kommuner, opstillingsmøde, og her blev Anni Matthiesen uden modkandidat genvalgt som sit partis folketingskandidat.

Kredsbestyrelsen anbefalede da også et genvalg og påpegede, at Anni Matthiesen i sin tid på Christiansborg har leveret en stor arbejdsindsats, som har betydet, at hun har bevæget sig fra at være en politisk vandbærer til at have fået betydende ordførerposter og ad den vej er blevet en person, som er med til at sætte den politiske dagsorden.

55-årige Anni Matthiesen bor i Krogager ved Grindsted, og hun blev for første gang valgt til Folketinget i 2011 med cirka 7000 personlige stemmer. Fire år senere gik hun frem til 8197 personlige stemmer, mens hun ved det seneste valg i juni satte personlig rekord med flere end 11.300 personlige stemmer.

Anni Matthiesen er i denne valgperiode sit partis ordfører inden for handicap-, indenrigs-, kommunal- og socialområderne.

Næste valg til Folketinget skal finde sted senest den 5. juni 2023.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Annonce