Annonce
Ugeavisen Grindsted

Overtagelse: Idé Farver bliver til Farveland

Idé Farver i Grindsted bliver nu til Farveland. Butikschef Thomas Muff, til venstre, fortsætter dog i butikken med sin nye chef, Peter Nørgaard. PR Foto
Idé Farver på hjørnet af Nørregade 7 og Skolegade er blevet solgt og skifter navn til Farveland. Butikschef Thomas Muff fortsætter i butikken.

Grindsted: Efter en menneskealder på hjørnet af Nørregade 7 og Skolegade er Idé Farver blevet solgt til Peter Nørgaard og forretningskompagnonen Jess Gormsen.

Parret driver i forvejen Farveland-butikker i Esbjerg, Varde, Vejle og Fredericia.

Det betyder dog ikke et farvel til butikschef Thomas Muff, som med sine 16 år i forretningen er et kendt ansigt og en kompetent mand, der har hjulpet kunderne med store og små projekter gennem årene.

Annonce

Peter Nørgaard er glad for, at Thomas Muff vil fortsætte, og ser frem til at køre et stærkt overtagelsessalg, mens butikken fortsætter den gennemgående renovering, der så småt er begyndt i lokalerne.

-Thomas er en utrolig dygtig mand, og det glæder mig, at han kunne se sig selv i butikken, når vi skifter til at være Farveland. Vi har mange planer med forretningen. Vi kommer til at øge udvalget og tilknytter endnu en dygtig medarbejder i Kim Nielsen, der kommer med 20 års erfaring med maling og gardiner. Dermed afslører jeg så også, at vi kommer til at satse på gardiner samt kunstartikler udover et stort og varieret sortiment af maling. Kunderne kan godt glæde sig. Vi starter med at rydde helt ud på hylderne, og det betyder nogle uger med 50 procent på hele butikken, fortæller Peter Nørgaard i en pressemeddelelse.

På øverste hylde

For 44-årige Thomas Muff er det en glædelig nyhed, at forretningen ikke alene fortsætter med ham i spidsen, men også udvider sit produktsortiment og udvalg.

- Jeg har sagt ja tak til at fortsætte, da forretningen under det nye ejerskab vil komme op på øverste hylde. Peter og Jess er ikke alene dygtige købmænd, de er også ambitiøse på deres butikkers vegne. Jeg glæder mig til at fortsætte under dem, og samtidig kommer vi til at give kunderne flere muligheder, endnu bedre service med flere hænder i butikken og skarpe priser. Nu starter vi overtagelsessalget med et brag, så hvis man enten har et projekt derhjemme, der ikke er kommet i gang, eller har brug for at kaste sig over et nyt projekt, er der virkelig penge at spare de kommende uger, fortæller Thomas Muff.

Når hylderne er tomme for varer, vil der ske en ombygning af forretningen. Samtidig vil der komme Farveland-skilte på facaden, som vil synliggøre Grindsteds nye forretning.


Vi kommer til at øge udvalget og tilknytter endnu en dygtig medarbejder i Kim Nielsen, der kommer med 20 års erfaring med maling og gardiner

Peter Nørgaard, Farveland
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce