Annonce
Ugeavisen Grindsted

Pensionister kan få et rejsekort uden gebyr og ventetid

Hvis man er pensionist, har man 26. maj mulighed for at få et rejsekort uden ekstra gebyr og ventetid. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Grindsted: Sydtrafik er i gang med en kampagne, hvor pensionister ved særlige arrangementer kan møde op og få et rejsekort - uden at skulle betale gebyr eller vente på at få det leveret. Deres kundeambassadører kommer til Grindsted den 26. maj.

Sydtrafik har modtaget midler til at gøre den kollektive trafik og rejsekortet mere attraktiv for de ældre på tværs af deres område. De har valgt at bruge disse til at komme rundt i hele Syddanmark og dele rejsekort ud til pensionister.

- Vi kommer til Grindsted, selv om vi ved, at mange ældre her allerede bruger deres Billund 65+ kort. Men måske skal man nogle gange køre ud af kommunen - og der skal man bruge et almindeligt rejsekort, fortæller Jette Lauridsen, afdelingschef i kunde og marked hos Sydtrafik.

Annonce

For at få et gratis rejsekort skal man møde op på foran Magion Bibliotek den 26. maj fra kl. 10–15. Man indsætter her et beløb efter eget valg på rejsekortet ved bestillingen. Når det er brugt, kan man fra den 17. maj på bibliotekerne i Billund og Grindsted få hjælp til at tanke det op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce