Annonce
Ugeavisen Grindsted

Politik: Bjarne Jensen vil i byrådet igen

Bjarne F. Jensen forlod politik efter en række blodpropper. Nu er han klar på comeback. Arkivfoto: Chresten Bergh
67-årige Bjarne Jensen er ikke færdig med lokalpolitik. Når der i november 2021 igen skal sammensættes et ny byråd, vil han være at finde på stemmesedlen, hvor han igen vil stille op for Dansk Folkeparti.
Annonce

Billund Kommune: Selvom Bjarne Jensen i november 2017 måtte vinke farvel til sine poster som medlem af byrådet regionsrådet, er den 67-årige DF'er slet ikke færdig med lokalpolitik. Når der om to år igen skal sammensættes et nyt byråd, planlægger Bjarne Jensen igen at være at finde på stemmesedlen.

- Jeg savner spillet, og jeg savner at være med, hvor tingene sker, fortæller han.

Bjarne Jensen sad i forrige periode i både byrådet og regionsrådet. Et dobbeltmandat er dog ikke nogen drøm, og derfor er det foreløbig planen, at det kun er et comeback i byrådssalen, der bliver gået efter.

- Det var svært at koordinere det, så jeg kunne passe mine møder begge steder. Det gik faktisk hen og blev et problem. Så det gav fravær, og det bryder jeg mig ikke om. Man skal gøre, hvad man kan, når man har sagt ja til at blive valgt, og det havde jeg ikke rigtigt mulighed for, siger Bjarne Jensen.

Bjarne Jensen

Bjarne Jensen stammer oprindeligt fra Odense, men har boet i Jylland siden 1970'erne - først i Skanderborg og siden i Grindsted

.

Arbejder til daglig i Billund Lufthavn, hvor han i en periode har været tillidsmand for HK'erne.

Er gift med Ketty. Tilsammen har de syv børn og 11 børnebørn.

Blev i 2001 for første gang valgt til byrådet i daværende Grindsted Kommune. Sad i byrådet frem til udgangen af 2017, hvor han valgte ikke at genopstille.

Blev i sommeren 2015 medlem af regionsrådet, da han trådte ind i stedet for Peter Kofod Poulsen, der var blevet valgt til Folketinget. Bjarne Jensen stillede i 2017 op til en ny periode i regionsrådet, men blev ikke genvalgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce