Annonce
Ugeavisen Grindsted

Portræt: Allan går meget op i det lokale

Allan Nygaard Nielsen er født og opvokset i Hejnsvig, og han har en store interesse i det lokale liv. Foto. Jan Kronvold
Allan Nygaard Nielsen tager aktivt del i lokalsamfundet og er involveret i flere ting. Nu har han så også åbnet en genbrugsforretning, Nygaards Fund.

Hejnsvig: Der er vist ikke mange i Hejnsvig, der ikke er klar over, hvem Allan Nygaard Nielsen er.

I 20 år var han ansat i Dagli' Brugsen i byen og har på den måde været i kontakt med rigtig mange mennesker.

Allan har også igennem 10 år været med i borgerforeningen i Hejnsvig, ligesom han sidder i bestyrelsen i varmeværket.

- Så er jeg også med i en lokal madlavningsklub for mænd, fortæller Allan Nygaard Nielsen.

Han er også en af bagmændene til bagagerumsmarkedet, der blev etableret for tre-fire år siden, men som lå stille i 2020 på grund af corona.

- Jeg håber, at vi får det op og stå igen i år. Det bliver nok bare ikke her i foråret, siger Allan Nygaard Nielsen.

Det er dog muligt, at der skal findes et andet sted til markedet, der ellers er blevet holdt på cafeteria-grunden midt byen. Men der skal bygges boliger, så det er usikkert om markedet kan holdes der i år.

Annonce

Født i Hejnsvig

Allan Nygaard Nielsen er 36 år. Han er født og opvokset i Hejnsvig og efter skolen stod handel højt på ønskelisten. Han fik en læreplads i Dagli' Brugsen, hvor han som nævnt var ansat i 20 år.

- Jeg har altid været interesseret i handel, og jeg har også haft en stor interesse i det lokale liv her i Hejnsvig, fortæller Allan.

Det er interessen for at handle og ikke mindst genbrug, der har fået Allan til etablere genbrugsbutikken Nygaards Fund på Boldingvej 8, hvor han låner en staldbygning af sine forældre.

Selv bor han alene i et hus på Vinkelvej i Hejnsvig. Det bærer præg af Allans interesse for loppefund.

- Mit eget hjem er også indrettet med både nye og gamle ting. Jeg kan godt lide, at ting der har sjæl. Det går også igen i de ting, som jeg køber til butikken. Jeg går efter de ting, som jeg synes er pæne eller sjove. Så tror jeg også, at det falder i folks smag, mener Allan Nygaard Nielsen.

Hans drøm er, at komme til at leve af Nygaards Fund, men han er også indstillet på at tage et deltidsjob ved siden af, hvis det bliver nødvendigt.

Annonce

Glæder sig til Brørup Marked

Nu hvor det ser ud til, at det hele bliver lukket lidt op igen efter corona, glæder Allan sig til at komme på blandt andet Brørup Marked igen. Et sted han kommer meget.

- Det er hver fredag, og der har været mange gode dage på markedet der. Bare det, at man er rundt og tale med folk på markedet, det er dejligt. Det ser jeg frem til, siger Allan.

Han tager også gerne imod i stalden på Boldingvej, og han skriver det på Facebook, når der er åbent.

- Folk kan altid komme ud og se på tingene, og jeg er altid til at handle med. Jeg er også klar til at prutte om priserne. Det skal man næsten, så både køberne og jeg er tilfredse, siger Allan.

Folk kan også skrive eller ringe og spørge efter bestemte ting, som han så ser om han kan skaffe.


Jeg har altid været interesseret i handel, og jeg har også haft en stor interesse i det lokale liv

Allan Nygaard Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce