Annonce
Ugeavisen Grindsted

Privat børnehave coronalukket

Et barn i Børnehaven Lindetræet er testet positiv for covid-19. Derfor skal alle børn og voksne nu testes og kan først vende tilbage, når de er blevet testet negativt. Foto: Morten Pape
Børnehaven Lindetræet i Grindsted er foreløbig lukket, efter et barn er testet positiv for covid-19.
Annonce

Grindsted: Børnehaven Lindetræet, som er den private børnehave, der hører til Grindsted Privatskole, er i ugens første dage lukket. Det skyldes et udbrud af coronavirus.

- Der er et coronatilfælde blandt børnene. Det finder vi ud af søndag formiddag, fortæller leder af skolen og børnehaven, Annette Lundgaard.

Selvom det blot er et enkelt barn, der er konstateret smittet, er det besluttet, at hele børnehaven er blevet lukket, indtil alle kan fremvise en negativ test.

- Vi vælger qua den måde, børnehaven er bygget op med fællesarealer og fælles legepladser ikke at tage nogen chancer. Derfor må alle ind og blive testet, og så kan vi lukke op, efterhånden som personalet kan fremvise en negativ test, forklarer Annette Lundgaard.

Alle har fået besked på at få taget en coronatest, hvorefter de skal blive hjemme og vente på et svar på testen. Når man er blevet testet negativ, kan man få lov til at vende tilbage til børnehaven.

- Vi lukker op igen, så snart vi er klar, siger Annette Lundgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce