Annonce
Det gamle Grand Hotel har gennem de seneste år levet en lidt omtumlet tilværelse, hvor mange aktiviteter er rykket ind for at rykke ud igen. Nu bliver stedet til Grindstedet, hvor Billund Kommune vil have et åbent bykontor, som folk kan låne til borgerrettede aktiviteter. Foto: Alex Hermann.
Ugeavisen Grindsted

På tirsdag kommer der liv i det gamle hotel igen: Her er planerne for det helt nye bykontor i midtbyen

Et åbent hus, som kan lånes gratis til borgerrettede aktiviteter, og hvor kommunen gerne vil have borgernes idéer og inputs til, hvordan bymidten kan udvikle sig til at blive mere levende. Det er fremtiden for det gamle Grand Hotel midt i Grindsted.
Annonce
  • Det gamle Grand Hotel har gennem de seneste år levet en lidt omtumlet tilværelse, hvor mange aktiviteter er rykket ind for at rykke ud igen. Nu bliver stedet til Grindstedet, hvor Billund Kommune vil have et åbent bykontor, som folk kan låne til borgerrettede aktiviteter. Foto: Alex Hermann.
  • Lokalerne i det gamle Grand Hotel er fortsat ved at blive sat i stand. I tirsdags blev dørene for første gang åbnet til Grindstedet, hvor borgerne kan komme med idéer til, hvordan bymidten bør udvikle sig. Foto: Alex Hermann.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce