Annonce
Ugeavisen Grindsted

Rekord: Billund Kommunes borgere gav 295.000 kroner til kampen mod kræft

Selvom covid-19 lå som en skygge, fik Kræftens Bekæmpelse i Billund Kommune et flot resultat ud af årets indsamling, som fandt sted søndag. 295.000 kroner blev der samlet sammen til forskningen mod kræft. PR-foto.
Billund Kommunes borgere donerede i år flere penge end nogensinde til Kræftens Bekæmpelse. I alt 295.000 kroner lå der i raslebøsserne, da indholdet søndag eftermiddag blev talt op.

Billund Kommune: Der blev sat rekord, da en lang række frivillige kræfter søndag var på gader og stræder med raslebøsserne for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Da søndagen var omme, og indholdet af de mange raslebøsser talt op, viste der sig at være 294.551 kroner og 50 øre i de mange indsamlingsbøsser. Det er et markant bedre resultat end sidste år, hvor der ”blot” var 195.000 kroner i indsamlingsbøsserne.

I Kræftens Bekæmpelses lokale afdeling i Billund Kommune påpeger de, at 2020 på grund af covid-19 med den efterfølgende store nedlukning har været et ekstra hårdt år for mange af de mennesker, der er ramt af kræft. Derfor glæder de sig over, at det er lykkedes at samle så mange penge ind til formålet.

- Kræft holder ikke pause, selvom der er corona, så også i år har vi haft brug for en masse indsamlere. Vi er derfor utrolig taknemmelig for, at vores frivillige indsamlere og borgere i Grindsted, Billund, Vorbasse, Hejnsvig, Krogager, Sdr. Omme og Filskov har vist en solidarisk opbakning til vores landsindsamling. Det kommer til at gøre en forskel, siger indsamlingslederne Mary Sort og Anne Kathrine Pedersen.

95.000 kroner via MobilePay

Det klart største beløb kom i raslebøsserne i Grindsted – ikke så overraskende, da det også er kommunens største by. Her blev der samlet 72.500 kroner ind, mens Billund-borgerne bidrog med 43.000 kroner.

I alle kommunens byer blev der samlet en masse penge ind, ligesom mange valgte at donere et beløb via MobilePay. I alt kom knap 95.000 kroner i kassen ad denne moderne vej.

- På trods af, at den lokale indsamling i år var udfordret af corona, så er vi lettede over, at indsamlingen er veloverstået, og enormt stolte over, at vi har gjort, hvad vi kunne, siger Mary Sort og Anna Kathrine Pedersen.

I forhold til at få indholdet af de mange raslebøsser talt op, stillede medarbejdere fra Sparekassen Kronjylland i Billund og Vorbasse op og sørgede for optællingen.


På trods af, at den lokale indsamling i år var udfordret af corona, så er vi lettede over, at indsamlingen er veloverstået, og enormt stolte over, at vi har gjort, hvad vi kunne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce