Annonce
Ugeavisen Grindsted

Renovering: Grindsted Sygehus får 24 millioner kroner

Hvor er hovedindgangen? Det er ikke lige til at se, når man står på p-pladsen ved Grindsted Sygehus. Men det bliver der lavet om på nu. 24,2 mio. kroner er på vej til sygehuset og skal blandt andet bruges på at gøre ankomstområdet mere brugervenligt. Arkivfoto
Regionsrådet har netop bevilget 24,2 millioner kroner til Grindsted Sygehus. Det betyder, at blandt andet foyeren bygges om, og at skiltningen gøres bedre.
Annonce

Grindsted: Foyeren og hele ankomstområdet skal bygges om. Elevatorerne skal renoveres, og skiltningen skal være bedre. Det er bare nogle af de tiltag, som regionsrådet i Region Syddanmark netop har frigivet penge til. Mere end 24 millioner kroner er dermed på vej til Grindsted Sygehus.

Det er en nyhed, som bliver modtaget med klapsalver:

- Det er jo en fantastisk nyhed, siger Ivar Nørlund, nyudnævnt formand for sygehusets støtteforening.

- Det viser jo, at vi også de næste mange år har et sygehus i Grindsted. Det er rigtig godt for området. Det må alle være glade for, tilføjer han.

Mere end 24 millioner til Grindsted Sygehus

Region Syddanmark har godt 300 mio. kroner til overs i år, så der er råd til ekstra investeringer. 24,9 millioner kroner går til Grindsted Sygehus, hvor nogle af de største poster er:

Ventilation: 5,5 mio kroner

Elevatorer: 3,1 mio kroner

Kloakker: 2 mio. kroner

Afløb: 2 mio kroner

Skiltning: 2 mio. kroner

Ankomstområde: 1,5 mio kroner

Annonce

Hvor er indgangen

To mio. kroner skal gå til en bedre skiltning, som netop er det, der i den årlige patienttilfredshedsundersøgelse har trukket lidt ned i Grindsteds karakter. Der er også sat 1,5 mio. kroner af til fordelingen af ankomstområdet.

Jørn Jensen, tillidsmand for portørerne, har længe argumenteret for, at det skulle være nemmere at finde informationen, når man kommer ind i foyeren.

- Jeg har straks meldt mig til den gruppe, der skal arbejde videre med det her. Informationen burde ligge lige for, men i dag er den længst væk fra indgangen. Vi hører også fra patienterne, at det er svært at finde hovedindgangen. Det kan vi få gjort noget ved nu, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce