Annonce
Ugeavisen Grindsted

Renovering: UngBo-lejligheder får bad og vaskemaskine

Snart er det slut med at tage bad i kælderen, Byrådet har sat 3,5 mio. kroner af, så lejigehderne i UngBo blandt andet får eget badeværelse. Foto: Annette Bruun Jarl
Lejlighederne, der er målrettet unge med særlige behov, har hidtil hverken haft installeret bad eller vaskesøjle. Det bliver der nu rettet op på.
Annonce

Grindsted: Lejlighederne UngBo, som er placeret på Rolighedsej 8-10 i Grindsted, skal i den nærmeste fremtid igennem en renovering. Byrådet har således nikket ja til at bruge 3,5 millioner kroner på, at der i de 12 lejligheder vil blive installeret både bad og vaskemaskine.

Hidtil har beboerne været henvist til at tage bad i kælderen, men med renoveringen bliver det nuværende toilet udvidet, så der bliver plads til en bruser, og desuden bliver der i køkkenet installeret en kombineret vaskemaskine og tørretumbler.

- UngBo trænger til en kærlig hånd. Der er bad i kælderen, og der er ikke installeret vaskesøjle i lejlighederne. Det vil den forestående renovering rette op på, konstaterer Robert Terkelsen (V), der er formand for voksenudvalget i Billund Kommune.

UngBo trænger til en kærlig hånd. Der er bad i kælderen, og der er ikke installeret vaskesøjle i lejlighederne.

Robert Terkelsen (V), formand, voksenudvalget

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce