Annonce
Ugeavisen Grindsted

Roseanne: Lise er glad for sin nye butik

Mandag den 1. marts kunne Lise Vinther Sørensen endelig slå døren op til sin nye butik, Roseanne, der er flyttet fra Borgergade 4 til Borgergade 15. Foto: Jan Kronvold
Mandag klokken 10 kunne Lise Vinther Sørensen endelig slå døren op til sin spritnye butik Roseanne i Borgergade 15. Og kunderne havde savnet hende.

Grindsted: Lise Vinther Sørensen strålede nærmest som en lille sol, da hun mandag klokken 10 endelig kunne åbne døren til sin helt nye butik Roseanne i Borgergade 15, som er flyttet fra Borgergade 4.

- Jeg er så glad for det. Prøv og se, store flotte vinduer og jeg føler mig rigtig hjemme her. Jeg er rigtig godt tilpas, siger Lise Vinther Sørensen.

Og kunderne lader også til at være himmelhenrykt over, at Roseanne er åbnet igen. Flere gange under avisens besøg stikker folk hovedet ind og fortæller, hvor meget de har savnet både Lise, hendes ansatte, Gitte Andreassen, og selve butikken. Det varmer, kan man tydeligt se på Lise.

- Jeg er glad for, at vi må åbne igen, og jeg tror, at der de næste dage vil komme forskellige kategorier af kunder. Der vil også være julegavebyt, men jeg forventer nu ikke, at det bliver så meget. Jeg har på fornemmelsen, at mange har solgt det selv, eller kommet af med det på andre måder, siger Lise.

Lige da hun åbnede butikken var der kun en enkelt kunde, men der kom dog langsomt flere. Lise Vinther Sørensen lader til at være en smule skuffet over, at der ikke var mødt flere frem til åbningen, hvor der endda er 20 procent at spare i åbningstilbud.

- Jeg havde nok forventet, at der var flere da jeg åbnede, erkender Lise.

Annonce

Nye varer i butikken

Den oprindelige plan for Roseannes flytning var, at hun ville lukke butikken i nummer 4 ned den 1. januar og åbne Roseanne i version to i nummer 15 den 1. februar.

Foto: Jan Kronvold

De planer fik coronaen som bekendt spoleret, men Lise kom den lidt i forkøbet ved at holde flytteudsalg i december op til nedlukningen den 23. december. Det har betydet, at Lise kun har flyttet få vintervarer med over i den nye butik.

- Vintervarerne er stort set solgt. Der er kun en lille smule tilbage, som står udenfor. Resten er solgt enten på udsalget eller ved de "ja tak-tilbud", som jeg har kørt med. Så det er helt nye forårsvarer, som der er i butikken, fortæller Lise.

På trods af coronaen er hun positiv med hensyn til fremtiden.

- Jeg er positiv, men jeg tror, at corona er noget, som vi skal leve med, men jeg tror da på, at vi får normale tilstande igen, og at det vil boome i salget nu, hvor foråret kommer, siger Lise Vinther Sørensen.

Annonce

Lidt mindre plads

Den nye butik er lidt mindre end den gamle, hvilket er lidt af en streg i regningen for Lise Vinther Sørensen. Lokalet var oprindelig på 220 kvadratmeter, men tømrermester Martin Moen, der ejer lokalerne, opdagede at der var fugtigt i en del af lokalet, og var derfor nødt til at lukke det af.

Der må være syv kunder i hendes butik af gangen. Eller det vil sige, der må godt være flere, men for at være på den sikre side, så har Lise Vinther Sørensen besluttet, at hun ikke vil lukke flere end syv ind af gangen.

Under coronaen har hun som nævnt kørt med ja tak-tilbud på både fotos og videoklip og det har givet et rigtig godt salg. Hun har også holdt live auktion en gang, og selv om det også gav godt, så er Lise ikke vild med det, og hun tror ikke, at det er noget, som hun vil fortsætte med.

I den seneste tid har Lise Vinther Sørensen haft travlt med at indrette den nye butik, så den fremstår betydeligt lysere end den gamle.

Og så har Lise Vinther Sørensen været i butikken det meste af tiden, da kunder har skrevet og bestilt og derefter er kommet og fået varerne udleveret - eller leveret.

Annonce

Stor beslutning

Flytningen af Roseanne var en stor beslutning, som Lise tog i juli sidste år, og der var flere grunde til, at hun ønskede at flytte.

For det første er det nye lidt billigere i husleje, for det andet er det helt nyrenoverede lokaler og så slipper kunderne for trapperne.

Der er også en anden ting, der har vejet tungt for Lise Vinther Sørensen. Det er hendes gadevarer, som der var problemer med i nummer fire. De falmede nemlig hurtigt. Nummer 15 ligger i skyggesiden, så hun undgår nu, at hendes tøj mister farverne.


Jeg er så glad for det. Prøv og se, store flotte vinduer og jeg føler mig rigtig hjemme her. Jeg er rigtig godt tilpas

Lise Vinther Sørensen, Roseanne
Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce