Annonce
Ugeavisen Grindsted

Sådan bruger du bibliotekerne og borgerservice under nedlukningen

Man kan stadig reservere og hente materialer på biblioteket under nedlukningen, mens det i akutte tilfælde er muligt at få et personligt fremmøde ved Borgerservice. Pressefoto.
Annonce

Billund: På baggrund af regeringens seneste udmeldinger er Billund Bibliotekerne lukket til og med 17. januar 2021. Det er dog stadig muligt at benytte Billund Bibliotekerne og Borgerservice.

I den periode kan du fortsat afhente reserverede materialer og læseposer ved bagindgangen til Magion Biblioteket, mens Borgerservice kan træffes via telefonen eller via personligt fremmøde ved særligt akutte henvendelser.

På biblioteket bliver alle udlånte materialer automatisk fornyet i nedlukningsperioden, mens der efter genåbningen vil være ekstra god tid til at aflevere de lånte materialer. Under nedlukningen vil der ikke blive opkrævet gebyrer for lånte materialer, der har overskredet afleveringsfristen, mens biblioteket har været lukket.

Har man som borger et særligt akut behov for at henvende sig personligt til Borgerservice, kan man blive visiteret til en tid i Magion Biblioteket. Her vil der via telefonen blive vurderet, om henvendelsen kræver personligt fremmøde.

Borgerservice i Billund er lukket frem til og med den 17. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce