Annonce
Ugeavisen Grindsted

Sølv-Skov kommer og vurderer smykker

Hans Jørgen Skov Larsen, alias Sølv-Skov, kommer og vurderer guld- og sølvsmykker i Magion på fredag den 16. oktober mellem klokken 10 og 15. PR Foto
Fredag den 16. oktober kommer Hans Jørgen Skov Larsen, kaldet Sølv-Skov, og vurderer smykker i Magion.
Annonce

Grindsted: Rigtig mange ønsker deres guld og sølv vurderet og måske solgt.

Det er grunden til, at en af Danmarks mest erfarne og største opkøbere af guldsmykker og sølv besøger Magion i Grindsted fredag den 16. oktober mellem klokken 10 og 15.

Det er 71-årige Hans Jørgen Skov Larsen, eller Sølv-Skov som han også er kendt som, der i over 50 år har rejst rundt i landet og vurderet smykker. Der ventes, som det er tilfældet i hele landet, mange interesserede, når Sølv-Skov dukker op for at tilbyde gratis vurdering og måske køb af guldsmykker og sølv.

Så hvis man har gamle guld- eller sølvsmykker liggende i gemmerne, som man ikke ved om er noget værd, så var det måske en god idé at slå et smut forbi Magion og lade Sølv-Skov se på sagerne.

Også fordi, at tanken om genbrug og genanvendelse er mere populær end nogensinde, og genbrug er også blevet et stort tema - også i forbindelse med guldsmykker.

Annonce

En ny storhedstid

- Man kan sige, at min branche har fået en ny storhedstid. For år tilbage blev jeg drillet med, at jeg var skrothandler, og i dag er det lige før, den røde løber bliver rullet ud, når jeg melder min ankomst, fortæller Hans Jørgen Skov Larsen.

Guldet i guldsmykker er millioner af år gammelt. Det koster en formue at udgrave guld, for der skal rigtig mange ressourcer til. Når guldet endelig når frem til guldsmeden og bliver til smukke smykker, bliver de aldrig smidt væk.

Hans Jørgen Skov Larsen har rejst land og rige rundt og vurderet smykker i over 50 år. Fredag kommer han i Magion i Grindsted. PR Foto

Nogle går i arv i familierne, og rigtig mange smykker bliver solgt til omsmeltning og genbruges til nye smukke smykker.

- Jeg tænker ofte på, at guldet i det guldsmykke, jeg står med i hånden, har millioner af år på bagen. Den samme lille klump guld har en historie, og når det igen bliver smeltet om, giver det nyt liv og en ny historie. Ja, selv en lille klump tandguld er millioner af år gammelt, filosoferer Hans Jørgen Skov Larsen.

- Det er nok ikke ret mange, der tænker over, at guld er genbrug og får nyt liv og på ny skaber glæde, når de sælger deres guldsmykker, siger Sølv-Skov.

Alle er velkomne med deres smykker.


Man kan sige, at min branche har fået en ny storhedstid. For år tilbage blev jeg drillet med, at jeg var skrothandler, og i dag er det lige før, den røde løber bliver rullet ud, når jeg melder min ankomst.

Hans Jørgen Skov Larsen - Sølv-Skov
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce