Annonce
Ugeavisen Grindsted

Se billederne: Masser af kærlighed

Myrna Jensen fra Grindsted Dyrehandel - Bonnie Dyrecenter - skrev en kærlighedserklæring til sin mand, Leif, på Guldsmedens vinduer. Foto: Jan Kronvold
I en uge har Guldsmeden i Grindsted stillet butiksvinduerne til rådighed for borgerne, der kunne skrive kærlighedserklæringer til hinanden. Det benyttede mange sig af og to af dem blev belønnet.
Annonce

Grindsted: Der er tilsyneladende mange borgere i Grindsted, der har særdeles varme følelser for hinanden.

Og de er bestemt ikke bange for at give udtryk for det. Det var butiksruderne hos Guldsmeden i Borgergade i fredags - hvor det var valensdag dag - et godt bevis på. For i hele uge 7 havde alle mulighed for at skrive en kærlighedserklæring på ruderne i anledning af kærlighedens dag - og samtidig være heldig at vinde et 14 karat guldhjerte med en diamant til en værdi af 1995 kroner fra Aagaard.

Vejret satte dog en dæmper på kærlighedserklæringerne i ugens første dage, hvor der kun blev skrevet ganske få erklæringer.

- De første dage var vejret dårligt. Der kom kun et par stykker og skrev. Så blev det sol og tørvejr og torsdag og fredag har der været flest og skrive på vinduerne, fortæller indehaveren af Guldsmeden, Teresa Melvej.

Det har især været kvinder, der har været inde i butikken for at hente en tusch for at skrive en kærlighedserklæring. Men også en del børn har erklæret deres kærlighed til enten deres forældre eller søskende.

Der skulle ikke så meget overtalelse til, for at få Myrna Jensen til at skrive en erklæring til sin mand. Foto: Jan Kronvold
Annonce

74-årig skrev hilsen

Der var også en 74-årig mand forbi, som skrev noget sødt til sin kone gennem 50 år. Senere havde han fået sin kone med ud og gå forbi Guldsmeden, så hun kunne se hvad han havde skrevet.

- Det har givet meget opmærksomhed. Ikke kun i Grindsted, men jeg delte det jo på Facebook, og andre butikker i andre byer har spurgt til det, og sagt, at de vil stjæle idéen til næste år. Så med den store opmærksomhed det har givet, så gentager vi det til næste år, siger Teresa Melvej.

Myrna Jensen, der sammen med sin mand, Leif, driver Bonnie Dyrecenter - Grindsted Dyrehandel - på Krogagervej skulle lige hen til Gulsmedens vinduer og se, hvad hendes datter, Charlotte, havde skrevet. Og da hun så alligevel var der, så kunne hun også lige skrive en hilsen til sin Leif. Det skal retfærdigvis nævnes, at det skete på opfordring fra Ugeavisen Grindsted og Teresa Melvej, og Myrna siger aldrig nej til en udfordring.

"Hej skat. Ovenover stråler moder sol", skrev Myrna Jensen til sin Leif.

- Han kan godt være lidt pessimistisk ind i mellem. Derfor passer det meget godt for at muntre ham lidt op, fortæller Myrna Jensen.

Annonce

Charlotte og Gunner vandt

Myrna og Leif Jensen har kendt hinanden i 50 år og parret har været gift i 42. De mødte hinanden til det, som i gamle dage blev kaldt dansat - bal - på det hedengangne Hansens Hotel.

- Der var dansant hver onsdag, og der var stuvende fyldt hver gang. Jeg synes, at Leif var spændende, for hans lillebror Kurt kom sammen med min søster, fortæller Myrna Jensen.

Myrna og Leif er meget forskellige og har forskellige interesser. At de alligevel har holdt sammen i så mange år skyldes især én ting:

- Vi giver hinanden frihed til at gøre det, som vi hver især gerne vil. Leif er hjemmemenneske, mens jeg gerne vil ud og se og gøre nogle ting, siger Myrna Jensen.

Ægteparret går ikke op i valentinsdag, men det kan være at de skal begynde på det.

For da klokken var 16 fredag eftermiddag og Teresa Melvej og hendes to medarbejdere skulle finde den sødeste kærlighedserklæring var de ikke et sekund i tvivl. Det var Myrna og Leifs datter, Charlotte, som de mente havde skrevet den sødeste besked til sin mand og deres to børn.

- Charlotte Strunk vandt hovedpræmien, et 14 karat guldhjerte med en diamant fra Aagaard. Det var svært at vælge, men vi synes, at det Charlotte havde skrevet lød så sødt, fortæller Teresa Melvej.

Den 74-årige mands besked til sin kone blev også belønnet.

- Det var Gunner Kristensen, som vi blev enige om at give et gavekort i trøstepræmie, fortæller Teresa Melvej.

Indehaveren af Guldsmeden, Teresa Melvej, er godt tilfreds med deltagelsen i den lille event i anledning af valentinsdag, så det bliver gentaget til næste år. Foto: Jan Kronvold
Der var mange, der benyttede sig af lejligheden til at skrive en kærlighedserklæring på Guldsmedens vinduer. Foto: Jan Kronvold
Der var mange, der benyttede sig af lejligheden til at skrive en kærlighedserklæring på Guldsmedens vinduer. Det var flest kvinder, men der var også mænd forbi, som det ses her. Foto: Jan Kronvold
Der var mange, der benyttede sig af lejligheden til at skrive en kærlighedserklæring på Guldsmedens vinduer. Foto: Jan Kronvold
Også flere børn havde skrevet på Guldsmedens vinduer. Foto: Jan Kronvold
Til sidste var der ikke mange ledige pladser tilbage på Guldsmedens vinduer. Foto: Jan Kronvold
Der var masser af kærlighed på Guldsmedens vinduer til sidst. Foto: Jan Kronvold
Rigtig mange havde skrevet en kærlig hislen eller besked på Guldsmedens vinduer i anledning af valentinsdag. Foto: Jan Kronvold
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce