Annonce
Ugeavisen Grindsted

Selvstændig: Klaus Staal er ny malermester i Grindsted

Klaus Staal kom til Grindsted for et halvt år siden med sit firma, Malermester Staal, som klarer alle opgaver indenfor malearbejde. Foto: Jan Kronvold
Klaus Staal etablerede sit eget malerfirma i 2018 i Brønderslev. For et halvt år siden bosatte han sig i Grindsted, hvor han nu skal have fat i en stationcar eller en varevogn.
Annonce

Grindsted: En ny håndværksmester er kommet til Grindsted.

Det er Klaus Staal, der har taget sit malerfirma, Malermester Staal, med fra Brønderslev, hvor han etablerede det i 2018.

Malermesteren flyttede fra Nordjylland til Grindsted for et halvt år siden. At det blev Grindsted er ikke tilfældigt. Årsagen er, at han tabte sit hjerte til en kvinde, Tina Weber, som også oprindelig er udlært maler, men i øjeblikket studerer hun.

Det er en særdeles erfaren maler, der er flyttet til byen. 59-årige Klaus Staal har således været maler siden han var 17 år, så han kender sit håndværk ud og ind, og der er faktisk ikke de ting indenfor faget, som han ikke har prøvet.

- Jeg er faktisk førtidspensionist efter den gamle lov. Det betyder, at jeg gerne må arbejde. Og det er nemmere som selvstændig, Der kan jeg være mig selv og selv bestemme tingene, siger Klaus Staal.

Malermesteren klarer alt, hvad der hører til indenfor maling og tapetsering, og det er der mange, der har opdaget.

- Jeg kører over det hele, og tager hvad som helst ind. Jeg har faktisk mindre kunder hele tiden. Det er mest private - det er det sjoveste, men jeg arbejder også gerne for firmaer, fortæller Klaus Staal.

Annonce

Kæresten hjælper til

Han har været lejet en del ind hos malerfirmaet Nykjær-Andersen, og derfra er der efterhånden en del, der genkender ham i byen.

Og det er ikke kun mindre opgaver, som han byder ind på. Også større opgaver er han helt frisk på at løse - både inden- og udendørs.

Malermester Staal er klar til opgaverne i Grindsted - eller hvor arbejdet nu er henne, for Klaus Staal kører gerne efter det. Foto: Jan Kronvold

- Jeg har mulighed for at hive min kæreste med ind, hvis der er behov for det, siger Klaus Staal.

Han har været rundt ved sommerhusene ved Kvie Sø og delt flyers ud, i håb om, at det kan kaste lidt arbejde af sig.

Han har ikke det store behov for plads til værktøj og lignende. Han kan snildt klare sig med et kælderrum til stiger og diverse værktøjer. Men bagagerummet på hans bil er for småt, så han og kæresten er på udkig efter enten en stationcar eller en varevogn, så han kan have alle sine ting med ud på opgaverne.

Annonce

Kan ikke sidde stille

Selv om han nærmer sig de 60 år, har han ingen planer om at lægge malerrulle eller pensler på hylden foreløbig.

- Jeg kan ikke sidde stille særlig lang tid. Jeg har altid bare knoklet på og det bliver jeg ved med, til jeg ikke kan mere. Jeg tager det bare stille og roligt, siger Klaus Staal.

Klaus Staal

Malermester Klaus Staal klarer alle opgaver indenfor maling og tapetsering.

Han har stor erfaring indenfor faget, da han har været maler siden han var 17 år.

Malermester Staal kan kontaktes på telefon: 4940 2262

Når han skal slappe en smule af, så foregår det i hans kolonihave på Slagterivej, eller også kører han en tur til Sjælland, hvor hans 30-årige søn, der er chauffør, bor.

Har man maleopgaver kan Klaus Staal kontaktes på telefon: 4940 2262.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Landmand jagtede fem sorthvide køer før sengetid

Annonce