Annonce
Ugeavisen Grindsted

Set fra min verden: 'Ryk tættere sammen i bussen' - på afstand

Klummeskribent Kristian Duedahl, medejer, Sport 24. Foto: Martin Ravn
Annonce

Klumme: Hen over det seneste halve år, er der uge efter uge skrevet side op og side ned omkring den nuværende Covid-19 situation. Analyser og restriktioner er lavet, og mange forskellige holdninger og meninger er kommet i spil.

Alle er på den ene eller anden måde blevet påvirket af Corona pandemien. Nogle har mistet deres job, andre været ”strandet” - væk fra familie - og værst er det gået ud over dem, som har mistet en nær slægtning.

Fra mit synspunkt, som erhvervsdrivende i Grindsted, er der dog ét overskyggende POSITIVT afkast ved den forfærdelige pandemi: Den lokale opbakning fra både private og andre virksomheder har været støt stigende.

Vi har oplevet, og oplever stadigvæk, en stigende bevidsthed hos de lokale omkring vigtigheden af at have et lokalt handelsliv. Dette gælder både fra private, men lige så vigtigt også fra andre erhvervsdrivende i nærområdet – Tak for det.

Vigtigheden af, at vi som erhvervsdrivende også kigger på hinanden, bruger hinanden og lærer af hinanden er vigtigere end aldrig før.

Især nu, med den absolut vigtigste periode indenfor rækkevide, har det, som jeg ser det, aldrig været vigtigere at vi ”rykker sammen i bussen”. Julehandlen står for døren, og vi har mere end nogensinde før brug for den lokale opbakning.

Dette gælder både når familien Grindsted skal købe julegaver til familien – men lige så meget når de lokale virksomheder skal give deres ansatte årets vigtigste anerkendende skulderklap.

Hvert år mister butikker omsætning, fordi lokale virksomheder køber julegaver til deres ansatte udenbys eller i netbutikker som ingen tilknytning har til byen, og dermed må den i forvejen pressede detailhandel vinke farvel til en oplagt salgsmulighed.

Jeg vil derfor gerne opfordre til – at om de ansatte i år skal have sportstøj, ting til hjemmet, oplevelser eller noget helt fjerde, så forsøg om ikke netop den omsætning kan lægges i den lokale kasse.

Afslutningsvis: Vi er super taknemmelige for den stigende bevidsthed om, hvor vigtigt det er at handle lokalt.

Tak fordi I handler i Grindsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce