Annonce
November er - åbenbart - lig med overskæg i en højere sags tjeneste. Overskægget sad heldigvis ikke i vejen for Daniel Jørgensen, der i hjemmekampen mod Roskilde blev sit holds topscorer med syv mål. Foto: Alex Hermann.
Ugeavisen Grindsted

Sjællændere bed fra sig - men Grindsted vandt og er fortsat tophold i 1. division

Det blev aldrig den helt store håndboldfest, da Grindsted GIF besejrede bundholdet fra Roskilde Håndbold med 29-26. Men to point er to point, og dermed er Grindsted fortsat at finde på den tredjeplads, der giver adgang til kvalifikation om oprykning.
Annonce
  • November er - åbenbart - lig med overskæg i en højere sags tjeneste. Overskægget sad heldigvis ikke i vejen for Daniel Jørgensen, der i hjemmekampen mod Roskilde blev sit holds topscorer med syv mål. Foto: Alex Hermann.
  • Selvom sejren over Roskilde Håndbold aldrig for alvor var i fare, blev det heller ikke den helt store håndboldfest for Hjalmar Andersen og de øvrige Grindsted-spillere. Holdet er med sejren dog fortsat med i toppen af rækken. Foto: Alex Hermann.
  • Aleksander Selmar Pedersen er i gang med sin første sæson i Grindsted-trøjen efter skiftet fra norsk håndbold. Bagspilleren har dog stadig til gode for alvor at slå igennem i Grindsted-trøjen. Foto: Alex Hermann.
  • 10 minutter inde i opgøret sender Roskildes Philip Kempf et straffekasten direkte i ansigtet på Grindsted-målmand Christian Wetche. Foto: Alex Hermann.
  • Med et straffekast direkte i hovedet på Grindsteds målmand, var opgøret hurtigt overstået for Roskildes Philip Kempf, der måtte se resten af kampen fra skammekrogen. Foto: Alex Hermann.
  • Grindsted mangler blot at møde et enkelt hold, før turneringen af halvfærdig. Selvom Grindsted i denne sæson har et bredere hold end sidste sæson, er det bedre end forventet, at holdet ligger på tredjepladsen i 1. division. Foto: Alex Hermann.
  • Fløjspilleren Thomas Theilgaard har spillet i Grindsted siden 2016, hvor klubbens bedste hold lå i serie 1. Lørdag kom han igen på scoringstavlen på klubbens bedste hold, men det var denne gang på et noget højere niveau. Foto: Alex Hermann.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce