Annonce
Ugeavisen Grindsted

Fest: Sommerfest i Krogager byder på mc-træf, tarteletter og børnedisko

I 2017 var der sildebord til byfesten i Krogager. I år dominerer kagerne bordet lørdag den 1. juni. Arkivfoto: Andreas Bjerre
Stenderup-Krogager er klar til sommerfest.
Annonce

Krogager: Årets sommerfest i Stenderup-Krogager går allerede så småt i gang den 26. maj - og varer helt til den 1. juni.

- Programmet har været større end i år. Vi bliver jo nødt til at begrænse os lidt i alt det, vi kan finde på, siger Anna-Lise Dahl Thorstensen, der er med i en styregruppe på syv, der trækker i alle trådene, så der bliver sommerfest i Stenderup-Krogager.

- Det hjælper at uddelegere opgaverne, siger hun.

Søndag begynder festlighederne således med fiskekonkurrence, mandag bliver teltet rejst, og tirsdag er der lagt op til fodboldaften. Fra klokken 17 onsdag går det årlige MC-træf i gang med mellem 100 og 150 motorcykler og 100 gamle biler.

- Menuen er pommes frites og grillkylling lavet udenfor, og det er en ret populær menu, for der er ikke så mange steder, man kan få det længere, siger Anna-Lise Dahl Thorstensen.

Modsat andre år er friluftsgudstjenesten lagt i slutningen af programmet - det har ellers været ét af byfestens første punkter.

- Men vores organist kunne bedst der, lyder det fra Anna-Lise Dahl Thorstensen, der torsdag aften byder på tarteletter i rigeligt omfang - faktisk lige så mange man kan spise - for der skal være aftensmad til de voksne, mens der er børnedisko på samme tid i teltet.

- Det er nemt, og så vil folk gerne have noget andet end pølser, konstaterer Anna-Lise Dahl Thorstensen.

Fredag aften er der stor sommerfest i teltet med mad og dansemusik, og lørdag slutter det hele med gratis kagebord og helstegt pattegris, som sælges efter først til mølle-princippet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce