Annonce
Ugeavisen Grindsted

Sommercamp: Sommergolf for unge hos Gyttegård Golfklub

16 unge lokale golfere havde taget imod tilbuddet om at deltage i Gyttegård Golfklubs sommercamp. Det fik lov til at slå efter "verdens længste hul". Privatfoto
Annonce

Hejnsvig: 16 unge lokale golfere havde valgt at bruge tre dage af deres sommerferie på at blive skrappere til golf i Gyttegård Golfklub. Der blev både tid til at spille til "verden længste hul" og til at hygge sig med hinanden. De 16 deltagere blev delt op i to hold med hver deres holdleder, der sørgede for at give god råd og vejledning. Undervejs var begge hold udfordret på forskellig vis.

Den lange hul blev til ved, at de startede ved hul 14 og så spillede udenom greens og lidt på tværs med afslutning på greenen til hul 5. I alt 1660 meter fra tee til flag, hvilket klubben gætter på er verdens længste hul. Lederne havde gættet på, at par var 25 slag, og det blev Team Rasmus, der sejrede med 24 slag og Team Nicolai brugte 23, så det var tæt.

- Der var et utroligt sammenhold på det enkelte hold og en meget stor lyst til at vinde. Dommeren måtte undervejs henstille til, at man ikke måtte juble når det andet hold missede, fortæller Carsten Blomberg Hansen i en pressemeddelelse.

Deltagerne i Gyttegård Golfklubs sommercamp dystede på banen med et hul, der ente på par 25, så der skulle også gås lidt. Til gengæld hyggede man sig vældig under hele forløbet. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce