Annonce
Ugeavisen Grindsted

Sommersjov kommer til at vare hele sommeren

Gokart er en af de aktiviteter, der tidligere har været en del af sommersjov. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Det bliver i hele sommerferien, og det bliver for unge helt op til 25 år, at Billund Kommune i år vil tilbyde sommerferieaktiviteter.
Annonce

Billund Kommune: Det bliver ikke kun børn, der får gavn af de sommerferieaktiviteter, som Billund Kommune kommer til at tilbyde - og det bliver i år ikke kun i første og sidste uge af skolernes sommerferie, at der er aktiviteter på programmet.

Programmet er i denne tid ved at blive lagt, og det bliver i ugerne 27-32, at der kommer masser af aktiviteter, der for nogles vedkommende henvender sig til unge helt op til 25 år.

Blandt de aktiviteter, der kommer på programmet, er, gratis ture i svømmehallen eller biografen, lasergame og Graffiti Camp.

For de ældste inden for målgruppen bliver der blandt andet mulighed for at deltage i Street Days, lære at male graffiti eller deltage i en hip-hop workshop.

Flere aktiviteter kommer til

Det endelige program for årets Sommersjov er fortsat ved at blive skruet sammen.

Det er på www.billund.dk/sommersjov muligt at holde sig opdateret om aktiviteterne og skabe sig et overblik.

- Det er så positivt, at kommunens sommeraktiviteter nu også henvender sig til de unge og ikke blot til børn i folkeskolealderen. De har lidt en masse afsavn dette forår og har taget et kæmpe medansvar for at få covid-19 under kontrol. Derfor fortjener de også en helt fantastisk sommer, siger Stephanie Storbank (V), der er formand for unge- og kulturudvalget, ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

En million i støtte

De mindste børn kan blandt andet se frem til Børnenes Dag på Museumsgården Karensminde, ligesom der blandt meget andet vil være mulighed for at deltage i sommerbilledskole eller ballet. Det endelige program er dog ikke på plads endnu, og der kan derfor hele tiden blive tilføjet nye aktiviteter til programmet.


Det er så positivt, at kommunens sommeraktiviteter nu også henvender sig til de unge og ikke blot til børn i folkeskolealderen. De har lidt en masse afsavn dette forår og har taget et kæmpe medansvar for at få covid-19 under kontrol. Derfor fortjener de også en helt fantastisk sommer.

Stephanie Storbank (V), formand, unge- og kulturudvalget


Billund Kommune har for nylig fra staten fået én million kroner til sommerferieaktiviteter, der skal gøre sommeren lidt mere spændende oven på et temmelig kedeligt forår.

- Kommunen har fået en fantastisk mulighed for at give vores børn en begivenhedsrig sommer efter et lidt kedeligt forår. Især for vores sårbare børn, som har brug for en opløftende sommer, hvor de kan få luft fra den coronaramte hverdag, lyder det fra Ann Charlotte Vilstrup (S), som er formand for kommunens børneudvalg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Landmand jagtede fem sorthvide køer før sengetid

Ugeavisen Grindsted

Hejnsvig Missionshus

Annonce