Annonce
Ugeavisen Grindsted

Soroptimister var gavmilde ved jubilæumsfesten: Gav 55.000 kroner til nær og fjern

Borgmester Ib Kristensen holdt velkomsttale, da Grindsted-Billund Soroptimistklub fejrede 25 års jubilæum. Privatfoto
Annonce

Grindsted/Billund. Soroptimistklubben i Grindsted-Billund har endelig kunnet fejre forårets 25 års jubilæum, som blev aflyst på grund af coronasituationen. Forleden var 43 medlemmer og gæster samlet i Gyttegård Golfcafé til middag og taler og ikke mindst uddeling af i alt 55.000 kroner:

25.000 kroner går til Grønlandsprojektet, en sommerlejr ved Julianehåb i Sydgrønland. Projektet har allerede fået pengene og brugt dem på at bygge et hus til de frivillige, som bruger deres ferie på at holde sommerlejr for børn, forældre, gravide og ældre.

15.000 kroner går til Kontaktens syriske kvindegruppe i Grindsted. Her vil man bruge pengene på at fremme samvær på tværs af etnicitet, kultur og religion, hjælpe kvinder med at komme uden for hjemmets fire vægge samt på at fremme kvinders sundhed.

15.000 kroner er der også uddelt til Red Barnets Familieoplevelsesklub i Billund, som blandt andet planlægget at holde en weekend for både børn og forældre.

Grindsted-Billund Soroptimistklub har holdt 25 års jubilæum med gavmilde donationer og blomster til de aktive, frivillige. Privatfoto

Soroptimisterne har selv skaffet penge at dele ud af.

- Vi hjælper til i køkkenet i Magion og hjælper med at servere, når der er arrangementer. På den måde tjener vi penge, som vi kan give videre, siger Birthe Krog, vicepræsident i Grindsted-Billund Soroptimistklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce