Annonce
Ugeavisen Grindsted

Spil: Bobtimisterne indtager teltet ved byfesten

Under byfesten i Stenderup-Krogager er der mulighed for at spille bob og komme med forslag til aktiviteter til den aktivitetsdag, som bobklubben arrangerer den 10. august til fordel for Stafet for Livet. På billedet er det formand Herluf Hansen, til højre, og næstformand Ib Hansen. Arkivfoto: Martin Ravn
Bobtimisterne i Krogager bruger byfesten til at få opbakning til aktivitetsdag den 10. august til fordel for Stafet for Livet i Filskov.
Annonce

Krogager: Fra onsdag den 29. maj og til lørdag den 1. juni bliver den årlige byfest i Krogager afviklet.

Her vil der være et hav af aktiviteter for store og små, som man kan deltage i.

En af aktiviteterne står bobklubben Bobtimisterne i Krogager bag. Det sker i teltet om lørdagen på festens sidste dag. Her er der mulighed for at spille bob og ikke mindst tale med Bobtimisterne, der efterlyser idéer til aktiviteter til den aktivitetsdag, som bobklubben står bag lørdag den 10. august mellem klokken 9.00 og klokken 17.00.

- Om man kan slå kolbøtter, flikflak, gå på vandet eller noget andet, så er de meget velkomne. Det gælder både private og foreninger. Det primære formål er at samle penge ind til Stafet for Livet i Filskov, der finder sted den 7.-8. september. Har man nogle idéer til aktiviteter, så kan man henvende sig til Bobtimisterne. Man skal bare selv stå for de pågældende aktiviteter og sørge for at få samlet penge ind. Bobtimisterne koordinerer det hele, fortæller formanden for Bobtimisterne, Herluf Hansen.

Annonce

Gratis kaffebord hjælper

Bobtimisterne er også tilstede ved byfesten om onsdagen, hvor der er mc- og veteranbilstræf, som plejer at trække mange folk til byen. Ved den lejlighed spilles der dog ikke bob, men medlemmerne vil gå rundt og tale om med folk om at bakke op om aktivitetsdagen den 10. august.

Det er dog især lørdag, som Bobtimisterne sætter deres lid til.

- Der er fælles kaffebord i teltet om lørdagen. Det er gratis, og det plejer at hjælpe en del på fremmødet, mener Ib Hansen, der er næstformand i Bobtimisterne.

Der er mange der fejlagtigt har troet, at det er en bobturnering der spilles den 10. august. Det er det også, men bobklubben vil gerne lave et så bredt udbud af aktiviteter som muligt, så der er noget for enhver smag.

- Bobtimisternes plan for den 10. august er, at man betaler for brikker og køer i et tidsrum. Vi gjorde det for nogle år siden i Filskov, hvor vi havde inviteret andre bobklubber fra området til at spille i et døgn. Det har vi dog ikke planer om at gøre i år, siger Herluf Hansen.

Sidder der nogen derude med idéer eller tanker omkring aktiviteter til den 10. august, så hører Herluf Hansen gerne om det. Det kan ske på telefon: 4218 4125.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce