Annonce
Ugeavisen Grindsted

Sponsorat: Hr. P har klædt Karensmindes Venner på

Hr. P har sponseret jakker og veste til de frivillige på Karensminde. Foto: René Lind Gammelmark
Herretøjsbutikken Hr. P i Vestergade har sponsoreret 60 jakker til de frivillige i Karensmindes Venner.
Annonce

Grindsted: Forleden var de fleste af de frivillige i Karensmindes Venner en tur inde i herretøjsforretningen Hr. P i Vestergade i Grindsted.

Årsagen var, at de skulle hente 60 jakker eller veste, som Hr. P har givet til de frivillige kræfter på den gamle museumsgård.

Det blev en hyggelig formiddag, hvor Hr. P serverede kaffe og snegle, mens de mange frivillige fik udleveret deres nye tøj, der har Karensmindes Venners logo på ryggen og et lille logo fra Hr. P.

Det var tilfældigt, at medejer hos Hr. P, Jonas Pedersen, besluttede at klæde de gæve frivillige kræfter i støtteforeningen til Karensminde på.

- Selv om jeg har haft butik i byen i ti år, så kendte jeg faktisk ikke noget til Karensminde. Men jeg var taget derud en dag med mine børn, og de var helt vildt begejstrede for stedet. Jeg fik lejlighed til at tale med nogle af de frivillige, og kom så på, at jeg ville tilbyde at sponsere jakker til dem, hvis de var interesserede, fortæller Jonas Pedersen.

Hr. P har sponseret jakker og veste til de frivillige på Karensminde. Foto: René Lind Gammelmark
Annonce

Elna blev mundlam

Da Jonas Pedersen kom hjem, ringede han til formanden for Karensmindes Venner, Elna Sørensen og spurgte hende, om det kunne være en idé.

- Hun blev helt mundlam i telefonen, da jeg tilbød det. Men hun synes, at det var en god idé, siger Jonas Pedersen.

De frivillige kunne vælge mellem en vest eller en jakke, og det er så meningen, at de skal have tøjet på, når de arbejder på museumsgården.

- Vi kan håbe på, at vores logo bliver set, men det primære er, at glæde de folk, der arbejder derude, og de blev glade for tøjet. Og har vi 60 glade mennesker, som fortæller det videre, så er det faktisk bedre end en annonce, mener Jonas Pedersen.

Annonce

Støtter andre

Hr. P er ikke ukendt med at sponsere lokalområdet. Butikken er således sponsorer i GGIF Fodbold, og har også tidligere støttet både GGIF Håndbold og speedway.

Risikoen ved at give tøj til Karensmindes Venner er, at andre kunne være interesserede og vil spørge Hr. P om støtte.

- Vi støtter de ting, som vi synes, vi får noget ud af, siger Jonas Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce