Annonce
Ugeavisen Grindsted

Sponsorvin skal gøre Mortens drøm til virkelighed

- Man kan støtte projektet ved at købe weekendtapas hos Hotel Hedemarken, Grindsted-kaffe hos Kræmmerhuset og nu også vin hos Skjold Burne Grindsted. Det har ganske enkelt været overvældende at møde den positive respons fra de erhvervsdrivende. Det giver blod på tanden, siger Sten Bang fra GGIF Gymnastik om støtten til etableringen af et motorik- og kampsportscenter ved Magion. Privatfoto

Grindsted: Som barn sukkede Morten Kampmann Jacobsen fra Skjold Burne Grindsted efter bedre rammer til springgymnastikken i Grindsted. I dag gør han noget ved det for sine børns skyld.

Når man hele sin barndom har været aktiv i GGIF Gymnastik, giver det lyst til at hjælpe, når foreningen kalder.

Morten Kampmann Jacobsen og Nathja fra Skjold Burne Grindsted kan noget med vin, så da Sten Bang foreslog en støttevin som en del af støtten til etableringen af et motorik- og kampsportscenter, var Morten og Nathja med på ideen.

Annonce

- Jeg savnede som aktiv gymnast i GGIF de rigtige motorik- og springfaciliteter i Grindsted. Nu har Nathja og jeg muligheden for at bidrage, så vores egne børn kan få de rammer for gymnastikken, som jeg selv drømte om, siger Morten Kampmann Jacobsen.

Det udmøntede sig i et samarbejde med GGIF Gymnastik og introduktionen af en vin, hvor 10 kr. fra hvert salg går til GGIF Gymnastik og etableringen af et motorik- og kampsportscenter ved Magion.

Vinen, en Toscana Rosso fra 2018, kan købes i Skjold Burne Grindsted til 75 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce