Annonce
Ugeavisen Grindsted

Sport 24 møder misforståelse: - Nethandel går ikke i den lokale kasse

Hos Sport 24 oplyser Kristian Duedahl og Jens Thrane nu kunderne om, at de ikke støtter lokalt ved at handle på www.sport24.dk. Foto: Martin Ravn
Hos Sport 24 i Grindsted gør man nu de kunder, der har handlet på sport24.dk, opmærksom på, at omsætningen ikke går i den lokale kasse.
Annonce

Grindsted: Når kunderne sidder hjemme i stuen og bestiller varer på sport24.dk, tror rigtig mange, at de handler lokalt og dermed støtter Sport 24 i Grindsted.

Den forståelse har mange kunder i hvert fald ifølge Kristian Duedahl og Jens Thrane, der ejer Sport 24 på Nørre Torv og Sport 24 Outlet på Trehøjevej.

Det er dog tilfældet. De to lokale Sport 24-butikker får ikke del omsætningen fra webshoppen. Heller ikke, selvom kunderne får udleveret de bestilte varer i de lokale sportsbutikker.

- Vi har haft en del oplevelser, i forbindelse med at kunderne har hentet deres varer her hos os. De tror, at når de bare henter deres varer her, bidrager det til vores omsætning, fortæller Kristian Duedahl.

Butiksejerne har derfor taget et lokalt initiativ til at udlevere en seddel til folk, der henter varer fra netbutikken, hvor de kommer med en forklaring på, hvordan man kan støtte de lokale butikker.

Annonce

Ingen klynk

Kristian Duedahl understreger, at det skal opfattes som en service-oplysning og forklaring til folk.

"Du skal vide, at hvis du ønsker at handle lokalt, så gør du det IKKE, når du køber varer online på www.sport24.dk. For at handle lokalt skal du besøge os på Nørre Torv 1 eller Trehøjevej 37. Vi står i begge butikker klar med personlig vejledning og har de samme varer i vores butikker. Vi matcher naturligvis altid priserne på sport24.dk. Skulle vi imod forventning ikke have det ønskede produkt på lager, kan du i fællesskab med personalet anvende VORES computer og bestille det pågældende produkt. På den måde handler du lokalt", står der blandt andet i den skrivelse, som bliver udleveret til kunder, der henter varer, der er bestilt hos sport24.dk.

- Det går egentlig fint nok, så det skal ikke opfattes som ynk eller klynk. Vi ærgrer os bare over, at nogle fejlagtigt tror, at de bidrager til den lokale kasse, når de handler på webshoppen. Jeg kan sagtens forstå, at man tror, man handler lokalt, og vi prøver bare at gøre opmærksom på, hvordan tingene hænger sammen, siger Kristian Duedahl.

Annonce

Prismatch i Sport 24

Han gør også opmærksom på, at priserne er de samme i de fysiske butikker og på nettet, og at Sport 24 i Grindsted har prismatch.

- Vi matcher priserne på varer fra konkurrerende sportsbutikker, og kunderne er velkomne til at komme ind og bestille på vores computer. Så handler de lokalt, uddyber Kristian Duedahl.

Han er ikke bange for, at Sport 24's ledelse skal komme efter dem på grund af deres initiativ.

- Det er jeg ikke bange for. Med initiativet ønsker vi bare at give kunderne en forklaring på, hvordan tingene hænger sammen, siger Kristian Duedahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce