Annonce
Ugeavisen Grindsted

Sports- og kulturgallas fest i Magion bliver aflyst: - Ærgerligt men nødvendigt

Sports- og kulturgalla bliver på grund af coronasituationen aflyst i Magion og bliver i stedet holdt via kommunens Facebookside. Arkivfoto: Andreas Bjerre
Coronasmitten stiger. En af de første konsekvenser i Billund Kommune er aflysning af sports- og kulturgalla i Magion. Festen bliver i stedet virtuel.
Annonce

Grindsted:  Smitten rundt i landet stiger, og det har nu betydning for dette års sports- og kulturgalla, som ikke længere kan holdes på normal vis.

Der var igen i år planlagt et festligt show, som skulle hylde de lokale talenter, som havde gjort sig særligt bemærket i løbet af 2019. Men som med så mange andre planer og aktiviteter har corona sat sit præg på festlighederne. Det betyder nu, at det sports- og kulturgalla, som i forvejen var udskudt fra foråret, i år bliver helt anderledes:

Billund kommune har opgivet at holde det traditionelle show i Magion og erstatter det med en online ud-gave, som vil blive vist på kommunens Facebookside.

Annonce

Ærgerligt

Sports- og kulturgalla skulle oprindeligt have været afholdt den 1. april, men på grund af nedlukningen blev showet udskudt til den 30. september. Billund Kommune har efterfølgende undersøgt, om det var muligt at afholde arrangementer og fulgt med i udviklingen af corona. Derfor ændres planerne nu, da man ikke vil risikere yderligere smittespredning.

- Jeg er rigtig ærgerlig over, at vi ikke fysisk i fællesskab med hinanden kan hylde de mange talenter, vi har i kommunen. Derfor har vi ventet så længe som muligt med at tage denne beslutning. Men i den situation vi står i nu, så er jeg glad for, at vi trods alt stadig kan sætte fokus på sports- og kulturlivet og alle de flotte præstationer, siger borgmester Ib Kristensen, via en pressemeddelelse.

Med den stigende smitte har det været nødvendigt at ændre konceptet for sports- og kulturgalla. Derfor var Billund Kommunes krisestabs anbefaling, at festlighederne i stedet kom til at foregå online.


Men i den situation vi står i nu, så er jeg glad for, at vi trods alt stadig kan sætte fokus på sports- og kulturlivet og alle de flotte præstationer.

Ib Kristensen


Hvordan onlineudgaven af sports- og kulturgalla egentlig bliver, er først nu ved at blive planlagt. Det er derfor ikke til at vide, hvordan showet helt præcist kommer til at løbe af stablen. Men Billund Kommune arbejder for, at det stadig bliver et festligt arrangement for alle i kommunen.

Annonce

Pengene tilbage

Da det fysiske event ikke bliver til noget, vil alle kunne få penge tilbage, hvis de sidder inde med en billet til den fysiske udgave af sports- og kulturgalla. Der arbejdes på, at gallashowet stadig kan holdes den 30. september, hvor kommunen håber på, at så mange som muligt vil følge med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce