Annonce
Ugeavisen Grindsted

Stafet for Livet foregår på Facebook

Stafet for Livet gennemføres i år på trods af corona, men på en helt anderledes måde. Arkivfoto: René Lind Gammelmark
Stafet for Livet 2020 bliver gennemført på en ganske anderledes måde end tidligere på grund af corona. Det bliver sammen, men hver for sig.
Annonce

Filskov: I første weekend af september er der traditionen tro altid fyldt med aktivitet på Filskov Stadion, når Stafet For Livet i Billund Kommune afvikles.

Men på grund af corona, så bliver arrangementet helt anderledes i år. Det skriver Stafet for Livet i en pressemeddelelse.

- Forsamlingsforbuddet forhindrer os i at samles som normalt, og derfor bliver dette års arrangement et alternativ et af slagsen, men som alligevel giver en fællesskabsfølelse - selvom det bliver hver for sig, lyder det fra formanden for styregruppen, Niels Pedersen i pressemeddelelsen.

Styregruppen har nu fået sat det alternative program sammen til årets stafet, og opfordrer derfor alle nye og tidligere stafetinteresserede til at tilmelde sig, enten som hold, holddeltagere eller som fightere. Det foregår som altid på: www.stafetforlivet.dk/billund.

Stafetten bliver i 2020 kun til en éndags forestilling, nemlig lørdag den 5. september og man kan følge slagets gang på stafettens Facebook side, hvorfra der vil blive sendt live i løbet af dagen.

Annonce

Sendes live

Lørdag klokken 10.00 åbnes stafetten og i løbet af dagen vil styregruppen besøge hos nogle af de tilmeldte hold rundt i kommunen, og der vil også blive sendt live, taget billeder og blive mulighed for at købe drikkevarer til at slukke tørsten med, samt købe forskelligt merchandise til fordel for Stafet for Livet.

Et af højdepunkterne til en Stafet for Livet er den særlige lysceremoni, sendes i år direkte på Facebook, lørdag aften klokken 21.30. Den indeholder som altid en tale, solosang og en stillerunde. Stafetten slutter klokken 22.00.

Lysposer kan købes via hjemmesiden som normalt, og desuden sælges de i udvalgte butikker, og vil så sidst på dagen blive opstillet til lysceremonien lørdag aften.


Forsamlingsforbuddet forhindrer os i at samles som normalt, og derfor bliver dette års arrangement et alternativ et af slagsen, men som alligevel giver en fællesskabsfølelse - selvom det bliver hver for sig.

Niels Pedersen, formand for styregruppen i Stafet for Livet, Billund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Ugeavisen Grindsted

Ugens film

Annonce