Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konkurrence: Store og smukke græskar på Grindsted Privatskole

Victor Engelbrecht Hansen vandt med det største græskar på 19,6 kilo, og Nanna Østergaards var det smukkeste. Privatfoto
Annonce

Grindsted: Der er tradition for en græskarkonkurrence på Grindsted Privatskole i efteråret - og forleden faldt afgørelserne.

I foråret fik alle elever en lille græskarspire med hjem, som 4. klassen havde fremavlet i natur - og teknologiundervisningen. I løbet af sommeren og efteråret har eleverne så vandet, gødet og passet deres planter, en del derhjemme og rigtig mange sammen med deres bedsteforældre. Nogle lykkedes bedre end andre med græskarprojekterne, så ved indleveringen kom der græskar i alle former og størrelser.

- Det er dog ikke resultatet, der er vigtigst, men den relation og dialog, der foregår mellem børnene og deres hjælpere, snak om planteavl, fødevarer, klima og så videre, siger natur - og teknologilærer Thomas Jakobsen.

I år var der 37 græskar med i konkurrencen, og vinderne blev Victor Engelbrecht Hansen for det største græskar på 19,6 kilo og Nanna Østergaard for det smukkeste græskar. De er begge seks år gamle og har fremavlet deres græskar sammen med og hos deres bedsteforældrene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce