Annonce
Ugeavisen Grindsted

Super Dæk kan nu også ordne hybridbiler

Afdelingsleder Mark Sørensen, til venstre, sammen med sin kollega ved siden af en af Super Dæks kundebiler, som netop er blevet leveret. PR Foto
Auto- og dækværkstedet Super Dæk i Grindsted kan nu også servicere hybridbiler. Dermed kan værkstedet tilbyde service til endnu flere som uafhængigt værksted, der håndterer alle bilmærker.
Annonce

Grindsted: Super Dæk i Grindsted har nu udvidet servicen til også at omfatte hybridbiler.

De lokale mekanikere på værkstedet på Chr. Lundsgaardsvej 35 har nemlig været på hybridkursus sammen med deres kollegaer fra det landsdækkende autoværksted. Det skriver værkstedet i en pressemeddelelse.

- Hos Super Dæk vil vi tilbyde alle bilejere den samme gode service, udført af dygtige og grundige medarbejdere, og med vores premium plus serviceeftersyns-pakker følger vi fabrikkernes serviceplaner, så garantien på bilejernes bil dækkes fuldt ud, fortæller afdelingsleder Mark Sørensen, Super Dæk i Grindsted.

Han begrunder Super Dæks nye tiltag med, at der i de seneste år er der kommet en del flere hybridbiler på vejene.

- Nu er det ikke kun Toyota, der kører med hybrid-biler på programmet, men blandt andet også Kia, Hyundai og Renault. Derfor har vi opkvalificeret os lokalt ligesom mange af vores kollegaer hos Super Dæk Autoværksted, så vi nu også kan udføre service på hybridbiler, siger Mark Sørensen.

Super Dæk Autoværksted har 62 afdelinger i Danmark og blev etableret i Grindsted i 2001.


Nu er det ikke kun Toyota, der kører med hybrid-biler på programmet, men blandt andet også Kia, Hyundai og Renault. Derfor har vi opkvalificeret os lokalt.

Mark Sørensen, afdelingsleder, Super Dæk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce