Annonce
Ugeavisen Grindsted

Sydbank i Grindsted skal have ny chef

Efter 43 år i Sydbank går Bruno Jochumsen på "pension" den 30. juni i år. Arkivfoto. Martin Ravn
Filialchef Bruno Jochumsen i Sydbank i Grindsted har besluttet at stoppe i banken den 30. juni efter 43 år i banken.

Grindsted: Onsdag den 30. juni i år har filialchef i Sydbank i Grindsted, Bruno Jochumsen, sidste arbejdsdag i banken.

Han har nemlig besluttet at gå på ”pension”, selv om han kun lige har rundet de 60 år, fortæller han i en pressemeddelelse.

- Jeg har brugt hele mit voksne arbejdsliv i Sydbank, og altid bestræbt mig på at gøre det bedste jeg kunne. Jeg har haft 43 super dejlige år, og de gode oplevelser sammen med fantastiske kunder og kollegaer, står klarest i erindring. Jeg har haft også stor glæde af samarbejdet med foreningslivet blandt andet via donationer fra Sydbank Fonden, og generelt i jobbet oplevet stor opbakning i lokalområdet, fortæller Bruno Jochumsen.

Annonce

Han har sammenlagt været chef og haft personaleansvar i over 30 år.

- Tankemæssigt har jeg hver dag, året rundt, været på arbejde. Hele tiden skal der såvel internt, som i forhold til kunder, sættes gang i nye tiltag og træffes en lang række beslutninger, når man har et sådant et job. Den slags slider, selvom jeg jo ikke er fysisk opslidt på samme måde, som for eksempel min far var det efter mange år ved landbruget. Men nu har jeg taget min tørn i banken og overlader chefkontoret, koden til bankboksen, og ikke mindst en flok fantastiske medarbejdere til den næste i rækken, lyder det fra Bruno Jochumsen.

Til Grindsted i 1991

Den nu snart forhenværende filialchef i Sydbank i Grindsted begyndte som 17-årig som bankelev i Varde bank i Ølgod. Det var i 1978. Som landmandssøn fra Outrup havde den unge Bruno ikke meget forstand på bankdrift, men han sugede til sig og fik sit første lederjob syv år senere. Det var som souschef i Varde Bank i Gjesing.

I sommeren 1991 kom Bruno Jochumsen til Sydbank på Torvet i Grindsted. Han har blevet udstationeret fra Outrup til afdelingen i Grindsted.

- Udstationeringen skulle kun have varet i tre måneder, men nu er der gået 30 år, siger Bruno Jochumsen.

Fremtiden som ung ”pensionist” skal gå med at gøre mere af hans store interesser, som blandt andet er musik, løb og cykling.

- Først skal jeg lige mærke og nyde friheden, og måske kan én af kommunens mange turistattraktioner bruge mig som deltids “is-sælger” eller lignende til næste sommer. Faktisk havde jeg før banktiden sommerferiejob i en iskiosk ved Henne Stand. Det var også en super dejlig tid, og så vil ringen på en måde være sluttet. Folkepensionen begynder jo tidligst at trille ind på kontoen, når jeg fylder 67, siger Bruno Jochumsen.Tankemæssigt har jeg hver dag, året rundt, været på arbejde

Bruno Jochumsen, Sydbank, Grindsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce