Annonce
Ugeavisen Grindsted

Sydbanks julekoncert holdes i Grindsted Kino

Den årlige julekoncert, som Sydbank står bag, bliver i år afviklet i Kulturhuset Grindsted. Privatfoto
Den årlige julekoncert, der er sponsoreret af Sydbank, afvikles i år i Grindsted Kino søndag den 13. december klokken 13.30. Der er 100 gratis billetter.
Annonce

Grindsted: Sydbank i Grindsted har i flere år hjulpet handlende i Grindsteds mange butikker med at komme i julestemning, ind i mellem juleindkøbene, en søndag i december måned.

På den måde håber banken på Torvet i Grindsted at kunne være med til at holde borgerne i byen, så de kan gøre deres juleindkøb lokalt.

- Men i år er alting anderledes. Vores forenings-samarbejdspartnere har i år, på grund af corona, måtte aflyse mange af de arrangementer, som Sydbank plejer at sponsorere i Grindsted, siger filialchef Bruno Jochumsen fra Sydbank i en pressemeddelelse.

Først var det Sydbank Stjerne Tour de Grindsted i maj, dernæst Sydbanks musikalske indslag på Torvet i forbindelse med Grindsted Festuge i august og sidst Sydbank-løbet i oktober, der måtte aflyses.

- Også julekoncerten, som vi sponsorerer hvert år med Vokalias, stod til en aflysning, indtil Britt Forsberg fra Grindsted Kino sprang til med stor velvilje og overtog, så arrangementet kunne gennemføres, siger Bruno Jochumsen.

Annonce

100 gratis billetter

For at give Grindsted og omegn en ekstra oplevelse til julekoncerten i år, har Sydbank suppleret seancen med Sanne Mikkelsen og Ronnie Flyvbjerg Olesen, som kommer og spiller en række kendte julesange. De to har arbejdet sammen i mange år, blandt andet i Birthe Kjærs berømte Feel Good Band.

Julekoncerten bliver gennemført efter myndighedernes retningslinjer rettet imod Covid-19 smittefare.

Sanne Mikkelsen og Ronni Olesen medvirker i år ved julekoncerten i Grindsted Kino. Privatfoto

- Selv har jeg allerede været til to fantastiske Julekoncerter i år. Nemlig i Magion med Anders Blichfeldt og i Vestermarkskirken, hvor Karina og drengene bragte tilhørerne i julestemning. Ved begge koncerter blev jeg spurgt om Sydbank også i år arrangerer en julekoncert med Vokalias. Ja og nej – i år er vi alene sponsorer, siger Bruno Jochumsen.

Grindsted Kino står også, på vegne af Sydbank, for servering af et glas gratis gløgg og en brunkage i salen.

Grindsted Kino oplyser, at der højst må være 100 gæster til arrangementet.

De 100 gratis billetter til koncerten kan reserveres pr. mail til Else Marie Junker emjunker@sydbank.dk efter først-til-mølle princippet fra onsdag den 9. december Hver person kan max bestille fire billetter.


Også julekoncerten, som vi sponsorerer hvert år med Vokalias, stod til en aflysning

Bruno Jochumsen, filialchef, Sydbank i Grindsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce