Annonce
Ugeavisen Grindsted

Tøj til hele familien: Dansk Outlet åbner den 28. maj

Jane Bakkensen og Christian Bliksby åbner deres nye Dansk Outlet-butik i Vestergade 13 i Grindsted torsdag den 28. maj. Foto: Jan Kronvold
Ægteparret Jane Bakkensen og Christian Bliksby og deres medarbejdere knokler for at blive klar til at åbne Dansk Outlet i Vestergade i Grindsted. Det sker torsdag den 28. maj klokken 8.00.
Annonce

Grindsted: Det var planen, at Dansk Outlet skulle have åbnet den nye butik i den gamle Rema-bygning i Vestergade 13 i Grindsted i april.

Det satte coronakrisen en stopper for, men nu sker det. Jane Bakkensen og Christian Bliksby slår dørene op til deres nye butik torsdag den 28. april klokken 8.00.

- Vi skulle have åbnet midt i april, og de ialt seks medarbejdere var ansat fra den 1. april, men vi måtte vente lidt på grund af coronaen, siger Christian Bliksby.

Ægteparret, der privat bor i Skjern, har i syv år haft en Dansk Outlet-butik i Tarm, og der har de haft mange kunder fra Grindsted. Derfor har de længe kigget efter egnede lokaler i Grindsted.

- Vi kender mange af dem, der er kommet til Tarm. Nu er vi så spændt på, hvor meget vi kommer til at mærke det i butikken i Tarm, siger Christian Bliksby.

Ægteparrets nye butik i Grindsted bliver nummer 28 i Dansk Outlet, der har hovedkontor i Ikast. Butikkerne bliver drevet som franchise, hvilket betyder, at indehaverne er selvstændige, men at de kører efter et koncept, hvor der er et basisprogram. De enkelte butikker har dog mulighed for at tage egne ting ind også.

Dansk Outlet Grindsted

Det er Jane Bakkensen og Christian Bliksby der står bag den nye Dansk Outlet-butik i Vestergade 13 i Grindsted.

Butikken har et bredt udvalg af tøj til hele familien til outlet-priser.

Dansk Outlet producerer selv en stor del af tøjet og 10 procent kommer fra Paris. Der er også varer på hylderne fra store danske kendte leverandører, blot under andre navne.

Kendte mærker som eksempelvis Hummel, Skechers, Blend og Sisters Point er også på hylderne til lave priser.

Butikken i Grindsted har åbent næste hele året. Kun 24.- 26. december og 1. januar er der lukket.

Til hverdag vil butikken have åbent fra klokken 10 - 18 og fra klokken 10 - 16 lørdag og søndag.

Torsdag den 28.- og fredag den 29. maj er der i forbindelse med åbningen åbent fra klokken 8 til klokken 22. Lørdag, søndag og mandag fra klokken 8 til klokken 19.

Annonce

Prisgaranti

Den nye butik i Grindsted er på 850 kvadratmeter og her kan hele familien blive klædt på - fra yderst til inderst. Fra baby og op til størrelse 8 XL til mænd og størrelse 56 til kvinder til priser, hvor alle vist kan være med.

- Der er kommet helt nyt inventar, nyt lys og der er blevet malet overalt. En væg, hvor Rema 1000 havde lager, er blevet væltet, og selv om butikken er mindre end i Tarm, så er vi rigtig glade for den, siger Christian Bliksby.

I begyndelsen var Dansk Outlet som navnet siger en outlet-butik. Det er dog slet ikke tilfældet længere, selv om mange kunder stadig tror det.

- Mange kunder har fordomme om os. De tror, at vi kun har restpartier. I dag producerer vi en hel del selv. Og så har vi mange ting fra store danske leverandører under andre navne. Alle varer i vores butikker er billigere end netpriser. Vi har kun én ting i hovedet, og det er at kunderne får nogle gode priser, siger Christian Bliksby.

Butikkerne i Dansk Outlet har prisgaranti i hele landet og alle varer kan byttes i 365 dage i alle butikker eller man kan få pengene tilbage.

Annonce

Til alle aldersklasser

Ægteparrets butik i Tarm er en af de bedste i kæden i børnetøj, og netop børnetøj bliver der også en stort udvalg af i Dansk Outlet i Vestergade, da der ikke længere er en egentlig børnetøjsbutik i Grindsted.

Det er planen, at Jane Bakkensen som udgangspunkt skal være i butikken i Tarm, mens Christian Bliksby skal tage sig af butikken i Grindsted.

- Det bliver dog meget flydende, og vi vil begge to være i begge butikker, siger Christian Bliksby.

Også dametøj får meget plads i den nye butik, hvor der også er kosmetik, produkter til hårfarvning og parfume til både kvinder og mænd.

- Vi har tøj til alle aldersklasser. Fra unge piger og til mormor - til størrelse 56, fortæller Jane Bakkensen.

Ved åbningen torsdag den 28. maj bliver der slået et telt op på parkeringspladsen med ekstra gode tilbud og der være en vagt til at se efter, at alle de sundhedsmæssige forskrifter bliver overholdt.

- Vi skulle have holdt en stor åbning, men på grund af coronaen åbner vi stille og roligt dørene. Så håber vi, at den bliver en lige så stor succes som butikken i Tarm, siger Christian Bliksby.

Ægteparret Jane Bakkensen og Christian Bliksby har de seneste syv år drevet en Dansk Outlet-butik i Tarm. Nu er de klar til at klæde hele familien Grindsted på. Foto: Jan Kronvold
Der skal rigtig mange varer til at fylde den 800 kvadratmeter store butik op. Det er mange papkasser, der skal tømmes. Foto: Jan Kronvold
De i alt seks medarbejdere var oprindelig ansat til at begynde den 1. april. Det udsatte coronakrisen i en måned. Foto: Jan Kronvold
Der er over 70.000 stykker tøj i den nye Dansk Outlet-butik, der åbner torsdag den 28. maj. Foto: Jan Kronvold
Medarbejderne må ind i mellem højt til vejrs for at få plads til alt tøjet. Foto: Jan Kronvold
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Annonce