Annonce
Ugeavisen Grindsted

Tøjbutik i Grindsted i ti år: Det er blevet nemmere

Jonas Pedersen har sammen med sin bror Johnny haft butik i Grindsted i ti år. På fredag fejres jubilæet med pølser og øl og tilbud i Hr. P i Vestergade. Foto: Martin Ravn
Brødrene Jonas og Johnny Pedersen har i ti år haft herretøjsforretning i Grindsted. Det skal fejres med øl, pølser i Vestergade 7 og softice hos naboen, Bog & Idé/Legekæden.
Annonce

Grindsted: Selve om nethandlen presser alle butikker, lyder der ingen klagesang fra Jonas Pedersen, der i ti år har haft herretøjsbutik i Grindsted, først Wagner og det seneste år Hr. P i Vestergade. Netop det skarpe tiårshjørne er en god grund til at holde en lille fest, synes han. Det sker på fredag, hvor der er fadøl og pølser i butikken fra cirka klokken 11. En række tilbud, et for hvert år i Grindsted, er også en del af festligheden.

- Vi glæder os og håber, at vi kan trække folk her til, siger Jonas Pedersen, som også glæder sig over, at hans nabo, Brian Hansen hos Bog & Idé/Legekæden, også vil være med. Han serverer softice til alle børn fra klokken 12. Og det hele er gratis.

Selvfølgelig er der udfordringer, men jeg tror, at der også fremover vil være mange butikker i Grindsted.

Jonas Pedersen

Annonce

Glad for Grindsted

Når Jonas Pedersen overhovedet har lyst til at fejre ti år i Grindsted, er det også for at vise, at han er glad for at have butik i byen, og at han tror på, at de fysiske butikker har en fremtid.

- Det var svært at starte en butik op fra bunden for ti år siden. Det er blevet nemmere i dag, selv om der er så er andre udfordringer - som nethandel, som vi ikke så dengang, siger Jonas Pedersen.

Sin tro på de fysiske butikker bygger han især på, at de kan noget helt andet end handel på nettet.

- Vi er kun fagfolk her, så vi kan virkelig vejlede folk. Når vi ser en mand komme ind, så ved vi, hvilken type bukser, der vil passe ham. Cowboybukser er ikke bare cowboybukser. Vi kan gøre det ekstra for kunderne, så de kommer hjem med noget, der passer. Det er den forskel, vi kan gøre, mener han.

Annonce

Vi har "det hele"

Hos Hr. P kan kunderne både finde kvalitetsmærker som Gant og Hilfiger og billige cowboybukser. Målet er at rumme "det hele", for erfaringen er, at et stort udvalg er det, der skal til i en by af Grindsteds størrelse.

- Det ene øjeblik kommer der måske en herre på 90 år, som skal bruge en ny habit. Det næste er det en flok drenge på 15 år, som vi skal hjælpe. Det er det, der gør det sjovt og udfordrende. Det, at vi har et bredt udvalg, gør også butikken værd at køre efter, siger Jonas Pedersen.

Brødrene Pedersen har tre butikker

Jonas Pedersen, 32 år, har sammen med sin bror Johnny Pedersen, 37 år, tre herretøjsforretninger:

Hr. P i Grindsted, PH i Henne Strand samt Mr. Thomsen i Skjern.

Jonas står for butikken i Grindsted, mens Johnny passer butikken i Skjern.

Brødrene kommer fra Agerbæk, hvor de også bor i dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce