Annonce
Ugeavisen Grindsted

T-Interiør nyder godt af væksten

Indehaveren af T-Interiør i Grindsted, Tom Nielsen, er glad for at virksomhederne i Billund Kommuner vækster. Det smitter af på ham. Foto: Jan Kronvold

Siden 2004 har Tom Nielsen drevet T-Interiør, som leverer møbler og indretningsløsninger til virksomheder, hoteller og institutioner.

Annonce

Grindsted: Den vækst der er, og efterhånden har været i nogle år i Billund Kommune, smitter af på flere mindre firmaer.

Et af dem er T-Interiør på Heimdalsvej, der er totalleverandør af kontormøbler og indretningsløsninger til erhvervslivet. Det er Tom Nielsen, der siden 2004 har drevet firmaet. Først fra bopælen i Ansager og siden 2007 fra Heimdalsvej, hvor han har indrettet showroom, lager og værksted. T-Interiør tager sig af alle opgaver fra en enkelt stol og til komplette indretningsløsninger.

- Vi er en "full service" virksomhed. Det betyder, at kunderne trygt kan lægge deres indretningsopgaver og møbelindkøb i vores hænder, så vi er med helt fra rådgivningsfasen omkring hvilke produkter der bedst løser kundernes behov, til varerne kommer hjem, og vi samler og leverer hos kunden. Vi skal helst være så usynlige som muligt og levere varerne uden at kunderne bliver unødigt forstyrret i deres egen travle hverdag. Den service sætter kunderne pris på. Men vi er lige så meget sparringspartner og yder gerne gratis rådgivning og kommer med indretningsforslag, siger Tom Nielsen.

I princippet dækker Tom Nielsens T-Interiør hele Danmark, men 80 procent af kunderne er fra Billund Kommune.

- Jeg er den eneste i Billund Kommune, der leverer det, som jeg gør - og det forpligter jo også os til at have noget for enhver smag og pengepung. Kunderne er for det meste en blanding af mindre og mellemstore virksomheder. Vi er jo i en kommune med stor vækst og mange arbejdspladser, og det smitter jo også af på det lokale erhvervsliv. Husk på, at vi blandt andet har hoteller i kommunen, der i højsæsonen har en belægning på næsten 100 procent. Det smitter også af på mig, og stort set alle mine kunder er gentagelseskunder. Vi lever meget af loyale kunder - og ligeså vigtig er det derfor også at kunderne kan mærke vores egen loyalitet overfor dem ved at give dem den bedste service uanset opgavens størrelse, fortæller 46-årige Tom Nielsen.

Annonce

Krise i to år

Da Tom Nielsen etablerede firmaet for 13 år siden, gik der næsten et år inden der var en løn til ham selv som man kunne leve af. De efterfølgende år gik rigtig godt og i 2006 ansatte han en sælger mere, og der kom en mere til i 2008.

- I september 2008 gik det hele dog i stå på grund af finanskrisen. Vi var fire mand i firmaet dengang, da bunden røg ud af markedet. I knap to år lå det hele dødt og vi tabte 80 procent af omsætningen, fortæller Tom Nielsen.

I sommeren 2010 var det vendt så meget for T-Interiør, at det var en fornuftig forretning igen. Men krisen betød, at Tom Nielsen måtte skære helt ind til benet på sine omkostninger.

- Jeg havde jo kun oplevet opgangstider, men netop på grund af krisen dengang er vi blevet mere konkurrencedygtige med den forretningsmodel, som vi kører i dag. Kort sagt, så har vi råd til at sælge vore produkter ligeså billigt som de største aktører indenfor erhvervsmøbler på markedet. Markedet er dog ikke helt oppe i det niveau, som det var før krisen - men vi er godt på vej, siger Tom Nielsen.

Han har ambitioner om, at der på lidt længere sigt skal være flere ansigter udadtil i firmaet end hans eget. Og han vil ikke udelukke, at der kan blive tale om en partner.

- Jeg kan sagtens se os vækste igen, men det skal være for at ramme et bredere marked. Billund Kommune er en driftig kommune at drive forretning i, og for os er der stadig et stort uopdyrket marked vi ikke har kontakt med, og jeg bruger ugeavisen til at holde mig oplyst om hvad der sker, hvem der åbner, udvider eller flytter. Så har de mig i røret, siger Tom Nielsen. Det er især behovet for kontor- og hotelindretning, der er den største efterspørgsel efter blandt kommunens virksomheder i øjeblikket.

Der er i øjeblikket tre mand i firmaet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce