Annonce
Ugeavisen Grindsted

Teenager er ny formand for GGIF Fodbold: - Det bliver en utrolig spændende opgave

På grund af corona-nedlukning laver Talent Billund hver dag virtuel træning. Fredag var der fodboldtræning, hvor Mathias Vips instruerede med bolden foran kameraet på den bærbare. Foto: Jacob Schultz
Mathias "Vips" Jeppesen overtager posten som formand for GGIF Fodbold efter Søren Madsen. Trods sine kun 19 år har han allerede haft adskillige væsentlige poster i klubben.

Grindsted: Det er en formand, som er yngre end de fleste, der netop er blevet valgt i fodboldafdelingen under Grindsted GIF.

Mathias ”Vips” Jeppesen er blot 19 år, men han har allerede haft flere betydende poster i fodboldklubben. Nu træder han til tops og overtager posten som formand efter Søren Madsen.

- Det bliver en utrolig spændende opgave for en 19-årig som mig. Jeg glæder mig utrolig meget og er sikker på, at vi i fællesskab nok skal forsætte med at udvikle vores skønne klub, siger Mathias ”Vips” Jeppesen.

Annonce

Det er dog en alt andet end ukendt GGIF’er, der kommer til at stå i spidsen for klubben.

- Nogle kan måske genkende mig, da jeg stadig at aktiv fodboldspiller i klubben. Det er noget, jeg vil bruge til min fordel som formand, da jeg dermed har tæt kontakt med, hvad der sker rundt om i klubben, siger Mathias ”Vips” Jeppesen, der selv er en del af Grindsted GIF’s bedste hold, der i denne sæson spiller i serie 1.

Træning bag skærmen

Mathias ”Vips” Jeppesen blev sidste efterår kåret som Årets Træner/Leder til Billund Kommunes sports- og kulturgalla. Trods sin unge alder bruger han meget tid og energi på at lære fra sig til de yngre generationer, og han er således også tilknyttet Talent Billund, hvor han fungerer som træner.

Vips, Mathias Jeppesen

Træningen i Talent Billund er i løbet af coronanedlukningen foregået på til tider temmelig alternativ vis, da forskellige forsamlingslofter har gjort det umuligt med traditionel fodboldtræning. I stedet har Mathias ”Vips” Jeppesen arrangeret virtuel fodboldtræning, hvor han foran et kamera har introduceret en række øvelser med fodbolden. Deltagerne har stået bag hver deres skærm og har således kunne deltage i træningen, uden parterne var fysisk i nærheden af hinanden.

Annonce

Udvalg skal gøres synlige

Med valget af Mathias ”Vips” Jeppesen som ny formand sker en mindre rokade, da han dermed træder ud af ungdomsudvalget, ligesom han giver nogle andre småopgaver videre til andre.

Til gengæld har han en klar idé om, hvad han gerne vil arbejde videre med som formand for klubben.

- Vi vil i bestyrelsen starte med at rette fokus hen mod at få synliggjort vores forskellige udvalg noget mere. Det vil sige, at hvis man har spørgsmål til noget, der vedrører ungdom, så starter man med at kontakte ungdomsudvalget, lyder det fra den nye formand.


Jeg glæder mig utrolig meget og er sikker på, at vi i fællesskab nok skal forsætte med at udvikle vores skønne klub.

Mathias "Vips" Jeppesen, formand, GGIF Fodbold


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce